Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από τον Βόλο με 2-0, χάρη σε γκολ των Καμπετσή και Ιωαννίδη και παρά το γεγονός πως έπαιζε με δέκα παίκτες από το 55' λόγω απευθείας αποβολής του Χουάνκαρ...

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί του νίκη και το έκτο σερί ματς χωρίς να δεχτεί γκολ!

Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, από σέντρα του Σάντσες, ο Καμπετσής έκανε την κεφαλιά, ο Κλέιμαν έδιωξε, η μπάλα μετά από μια κόντρα έφτασε και πάλι στον Καμπετσή, που πλάσαρε και έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα από σέντρα του Φεράρι ο Μπαρτόλο δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο 65′ ο Βόλος είχε κερδίσει κόρνερ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβγαλαν τη μπάλα από την άμυνα και με υποδειγματική αντεπίθεση, ο Ιωαννίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 του Παναθηναϊκού.

Βόλος (Άνχελ Λόπες Πέρεζ): Κλεϊμαν, Ντεντάκης (22’ λ.τρ. Μπαριέντος, 46’ λ.τρ. Κιάκος, 71’ Μπάλλας), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο (90’ Αγιούμπ), Χατζηθεοδωρίδης, Αϊτόρ (79’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (83’ Καρλίτος), Καμπετσής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook