Νέο περιστατικό άγριας επίθεσης με θύμα έναν 17χρονο νεαρό στο Ελληνικό

Άγρια επίθεση με κίνητρο τη ληστεία δέχτηκε από δύο κουκουλοφόρους ένας 17χρονος στο Ελληνικό στη συμβολή της λεωφόρου Ιασονίδου με την οδό Ριζούντος.

Η επίθεση έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και το βίντεο – ντοκουμένο φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Το Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τα όσα έγιναν λίγα λεπτά πριν και λίγα λεπτά μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο 17χρονος στο Ελληνικό το βράδυ της Πέμπτης από δύο κουκουλοφορους που ήθελαν να τον ληστέψουν
Στο βίντεο φαίνονται αρχικά οι δύο κουκουλοφόροι να κατευθύνονται προς το σημείο στο οποίο επιτέθηκαν στον 17χρονο τον οποίο μαχαίρωσαν όταν αυτός αντιστάθηκε.

Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται ο 17χρονος μαζί με άλλους δύο νεαρούς που έτρεξαν για βοήθεια του, να κάθεται σε ένα πεζούλι ενώ φτάνουν και αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο

Οι δύο δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους σταμάτησαν τον 17χρονο στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ελληνικού και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησαν να του πάρουν το κινητό του και όσα χρήματα είχε .Όταν ο ανήλικος αντιστάθηκε δεν δίστασαν να τον μαχαιρώσουν στην κοιλιά.
Στο σημείο της επίθεσης έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 17χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Λαϊκό».
Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα του τραύματος και χειρούργησαν τον 17χρονο.
Μετά από πολύωρο χειρουργείο ο ανήλικος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος με τις πληροφορίες να αναφέρουν όμως ότι ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook