Με εγκαύματα στο πρόσωπο από καυστικό υγρό νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό μια γυναίκα, την οποία τραυμάτισε άγνωστος δράστης...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έγκυος γυναίκα δέχθηκε την επίθεση από άγνωστο άνδρα στην Κυψέλη επί της οδού Ηπείρου, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής.

Ο δράστης φέρεται να της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί που ήταν ποτισμένο με καυστικό υγρό και στη συνέχεια να εξαφανίστηκε…

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ήταν 11.30 το βράδυ της Κυριακής όταν η γυναίκα περπατούσε στην οδό Ηπείρου. Ένα αυτοκίνητο την πλησίασε, βγήκε ο οδηγός, την πλησίασε και την αγκάλιασε από πίσω, βάζοντας στο πρόσωπό της ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό.

Όταν εκείνη αντιστάθηκε, ο δράστης την έριξε στο έδαφος και πίεσε ακόμη περισσότερο το πανί με το καυστικό υγρό στο πρόσωπό της.

Μόλις βεβαιώθηκε ότι είχε πετύχει τον σκοπό του, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Μία υπόθεση που ξυπνά τις εφιαλτικές μνήμες από το περιστατικό με την Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από μερικούς μήνες.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της αναφέρουν πως νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Έχει υποστεί έγκαυμα στα χείλη και στο πρόσωπο, ενώ το ευτύχημα είναι πως δεν υπάρχει επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της.

Η υπόθεση φαίνεται πως έχει πολλά σημεία που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά καθώς το θύμα της επίθεσης δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη ζωή της και για την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook