Οι πτυχές της ιστορίας που έρχονται στο φως από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι συγκλονιστικές....

Όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ο εκπαιδευτής του 32χρονου, ο ίδιος είχε πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι του στο Αλεποχώρι, παρόμοια με αυτή που σκαρφίστηκε ο 32χρονος.

Ο έμπειρος εκπαιδευτής της πολιτικής αεροπορίας και η σύζυγός του είχε πει τότε πως υπήρχαν πολλά κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. «Ήταν γύρω στο 1.70, εύσωμος, με κοντό λαιμό και στρογγυλό, πρόσωπο. Τα μάτια του ήταν μελιά, μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ανέφερε και λέξεις αλβανικές».

Ο εκπαιδευτής τότε δεν θεψρούσε τυχαίο ότι και οι τρεις δράστες ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων, δεν άφησαν ίχνη DNA και αποτυπώματα…

«Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν «σκοτώστε την παλιό π…… Από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε «δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε», ανέφερε σοκαρισμένος.

«Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο Μεγάρων. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό», κατέληξε.

Αυτή η ληστεία, φαίνεται να αποτέλεσε την έμπνευση για το παραμύθι και το θέατρο που προσπάθησε να παίξει ο συζυγοκτόνος.

Όπως είπε στον AΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο εκπαιδευτής «εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα “είναι το ίδιο”, για αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές».

«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια», είπε εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και την ομολογία του 32χρονου πιλότου.

Αναφερόμενος στην δημόσια συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο εκπαιδευτής είπε: «Αν ρωτήσετε τον οποιοδήποτε στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών, άντρα ή γυναίκα, θα σας πει ότι τον θεωρούσε γιο του».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, επι δύο ώρες και 20 λεπτά μετά το έγκλημα, σκηνοθετούσε το σκηνικό…

Ο 32χρονος σκότωσε την Καρολάιν στις 04:00 τα ξημερώματα και μέχρι τις 6:20 ανακάτεψε το σπίτι, έδεσε τη νεκρή σύζυγό του, έπνιξε τον σκύλο, έβαλε το μωρό δίπλα στη νεκρή μητέρα του και δέθηκε ο ίδιος.

Πραγματικά δεν το χωράει ανθρώπινος νους…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook