Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου και στον καλλιτεχνικό χώρο...

Στην αρχή ήταν το αινιγματικό instagram story του Φώτη Σεργουλόπουλου...

Μετά η δήλωση της ηθοποιού Κατερίνας Τσάβαλου. Η δική της δυσάρεστη εμπειρία προέκυψε στο θέατρο όταν αρνήθηκε όπως λέει η ίδια να υποκύψει στις προτάσεις σκηνοθέτη και έχασε τελικά τη δουλειά. Δυστυχώς, λέει, η περίπτωσή της δεν είναι η μόνη, αφού και στο χώρο του θεάματος υπάρχουν πλέον αναφορές για άνδρες που εκμεταλλεύονται τη θέση τους και παρενοχλούν υφιστάμενές τους: «Είναι πολύ εύκολο να πέσει κάποιος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Γιατί οποιοσδήποτε, σε οποιοδήποτε χώρο χρησιμοποιεί την ιδιότητά του και σου λέει ότι αν δεν υποκύψεις, δεν θα πάρεις της δουλειά».

Στη συνέχεια, σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Επίσης, η Τόνια Σωτηροπούλου κατήγγειλε και εκείνη σεξουαλική παρενόχληση σε γυρίσματα ελληνικής σειράς. Η ηθοποιός καταγγέλλει πως γνωστός ηθοποιός την παρενόχλησε στο καμαρίνι της: «Έχει συμβεί και σε άλλες συναδέλφους» λέει χαρακτηριστικά…

«Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν και ο σκηνοθέτης να αυτοϊκανοποιείται…» δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ανάλογες καταγγελίες και από τη Μαρία Κορινθίου

Ακόμη, η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε ότι σκηνοθέτης νεαρής ηλικίας της άσκησε προ ετών σεξουαλική βία, με αποτέλεσμα να τη στείλει στον ψυχίατρο…

Δεν ξέρουμε αν οι παραπάνω περιπτώσεις συνδέονται μεταξύ τους. Επίσης, δεν ξέρουμε αν πρόκειται για έναν ή για περισσότερους δράστες.

Πληροφορίες που φτάνουν στο Bigpost λένε πως ο άνθρωπος που φωτογραφίζεται είναι πολύ γνωστό όνομα του θεάτρου και πως πρόσφατα απασχόλησε τη δημοσιότητα. Άλλες πληροφορίες λένε πως έχει στενές σχέσεις και διασυνδέσεις με τον πολιτικό χώρο.

Όλα αυτά βέβαια είναι δημοσιογραφικές πληροφορίες. Μόνο αν βγουν τα θύματα και μιλήσουν ανοιχτά, τότε θα φανερωθεί η αλήθεια. Και μόνο τότε θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν το τίμημα των πράξεών τους. Και βεβαίως τότε, θα αποθαρρυνθούν όσοι θα σκεφτούν να προχωρήσουν σε τέτοιες ανάλογες χυδαίες πράξεις στο μέλλον.

Και φυσικά, αυτές οι καταγγελίες είναι εντελώς άσχετες με τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη.

Οι πληροφορίες του Bigpost λένε πως ήδη κάποιος …πολύ καταξιωμένος στον χώρο του, έχει αρχίσει να ιδρώνει και να χάνει τον ύπνο του… Αλήθεια ή ψέματα, θα φανεί στο μέλλον.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook