Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Γιώργος Γερολυμάτος και μίλησε για όλους και για όλα.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο λαϊκός τραγουδιστής σχολίασε και το πρόσφατο σκηνικό μεταξύ Γιώργου Θεοφάνους, Νατάσας Θεοδωρίδου και Τάσου Μπουγά.

«Δεν υπάρχει τραγουδιστής που δεν έχει δουλέψει μαζί μου», είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος και συνέχισε αποκαλύπτoντας πως ένας από τους πιο δύσκολους και επιφυλακτικός στις παρέες του ήταν ο Στράτος Διονυσίου. Ακόμα, μίλησε για τον Στηβ Κακέτση, την Άντζελα Δημητρίου, τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Λαϊκοί τραγουδιστές έχω αμφιβολία αν υπάρχουν σήμερα. Εμείς ήμασταν οι τελευταίοι των Μοϊκανών».

Στην πορεία, έκανε μία μικρή αναδρομή και θυμήθηκε τα δώρα που έχει λάβει από θαυμάστριες και το φλερτ που έχει δεχτεί.

Μου έκαναν δώρα οι θαυμάστριες. Ακριβά ρολόγια, δαχτυλίδια. Τα έπαιρνα τέτοια δώρα. Μια φορά μου έδωσαν κι ένα αυτοκίνητο δώρο. Μια πολύ επώνυμη γυναίκα. Ξυπνάω μια μέρα και μου είχαν στείλει μία Alfa Romeo κόκκινη σπορ κάτω απ’ το σπίτι μου αλλά εγώ δεν ήθελα να κάνω σχέση με αυτή τη γυναίκα. Δεν εξαγοραζόμουν με τίποτα κι αυτό το εκτίμησε ιδιαίτερα. Είμαστε πολύ φίλοι σήμερα» δήλωσε.

«Με ερωτεύτηκαν και άντρες. Είχα πολλές επιτυχίες. Τους έκανα φίλους μου μετά, γλιστρούσα σαν το χέλι» είπε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Τέλος, για τη χρήση του κομματιού «Φεγγάρι Μου» σε διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρίας παιχνιδιών, ο Γιώργος Γερολυμάτος τοποθετείται λέγοντας: «Το αγάπησε η Νατάσα το τραγούδι, το ερμήνευσε και το έκανε πανελλαδική επιτυχία. Φταίνε αυτοί που οργάνωσαν τη διαφήμιση, δεν φταίει ο Μπουγάς. Ούτε ο Θεοφάνους φταίει, είναι δικαίωμά του. Είναι τραγούδι του, μπορεί να το δώσει όπου θέλει να πάρει όσα χρήματα θέλει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook