Τι συνέβη με τον Γιώργο Λιανό και το συμβούλιο του νησιού.

Βροχή έπεσαν για μια ακόμη ημέρα τα tweets κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του Survivor, όπου για μια ακόμη ημέρα πρωταγωνιστές ήταν ο Άλεξ που τα έβαζε με τον Τζέιμς.

Ωστόσο, εκείνο που ενόχλησε ορισμένους χρήστες του Twitter ήταν η στιγμή που ο Τζέιμς απηύθηνε μια ερώτηση προς τον Ηλία, η οποία και έμεινε ουσιαστικά αναπάντητη. Αντί του Μπόγδανου απάντηση έδωσε ο Σάκης, ενώ στο μονταρισμένο επεισόδιο δεν είδαμε ποτέ τον Ηλία να παίρνει τον λόγο.
Αρκετοί λοιπόν χρήστες του twitter έδειξαν να ενοχλούνται με την διαχείριση της συζήτησης από τον παρουσιαστή του Survivor 4.

Η απάντηση του Γιώργου Λιανού στις αντιδράσεις:

«Δέχεται ο Τζέιμς τέτοια επίθεση… κάνει μια ερώτηση στον Ηλία… τον προσγειώνεις δίνοντας τον λόγο στον Τραμπούκο… επιτρέπεις να τον κατηγορούν αισχρά… σου ζητάει τον λόγο να απαντήσει. Και εσύ δεν τον ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΤΈ!!!! Γιωργάρα σύνελθε!!!!» γράφει ένας από τους δεκάδες χρήστες που εντόπισαν το περιστατικό στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, για να λάβει απάντηση από τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, απάντησε στο tweet του χρήστη, που απηχούσε την αντίδραση πολλών άλλων τηλεθεατών λέγοντας: «Τον έδωσα και απάντησε φίλε μου (ευχαριστώ για την ωραία φωτό μου που ανέβασες) τα παράπονα σου στο μοντάζ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook