Σκληρές μάχες, απίστευτα λόγια και συνεχείς προκλήσεις διαδραματίστηκαν σε ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η συμπεριφορά του απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη κατά το δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία απασχόλησαν τους παίκτες.

Τόσο ο Νίκος Μπάρτζης όσο και η Βαλέρια Χοψονίδου δήλωσαν προσβεβλημένοι από τη συμπεριφορά του παίκτη των «Κόκκινων», ο οποίος στηλίτευσε την παιδεία των αντιπάλων του.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αφού ανέφερε πως βοσκοί ήταν ακόμα και οι μαθητές του Ιησού Χριστού, ζήτησε συγγνώμη η οποία δεν έγινε δεκτή από τους αντιπάλους του.

Η συναγωνίστριά του, Ασημίνα Ιγγλέζου κατά τη παρέμβασή της είπε πως ο Κώστας Παπαδόπουλος «δασκαλεύτηκε» από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας ώστε να σώσει τα προσχήματα.

Από την ψηφοφορία των «Κόκκινων», η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση με επτά ψήφους.

Ο Γιώργος Κοψιδάς ως νικητής της ατομικής ασυλίας υπέδειξε τον Περικλή Κονδυλάτο, λέγοντας πως ο σχεδιαστής κοσμημάτών τον έχει κατηγορήσει για υποκίνηση καταστάσεων, αρχηγικές τάσεις και εγωιστική συμπεριφορά στα αγωνίσματα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ασημίνα Ιγγλέζου και η Ανθή Σαλαγκούδη είναι οι τρείς παίκτες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ που θα τεθούν στη κρίση και τη ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε το Twitter, με το hashtag #SurvivorGR να ανεβαίνει στην κορυφή των trend:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook