O Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε σήμερα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη να πεί σε « κατάλληλη στιγμή» το πολιτικό πρόσωπο που θα προτείνει για τη θέση του πρωθυπουργού και για το σενάριο των μετεκλογικών συνεργασιών.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε σήμερα στη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη για κυβέρνηση συνεργασίας με αρχηγό τρίτο πολιτικό πρόσωπο, άγνωστο επί του παρόντος και όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα .
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ανέφερε πως δεν γίνεται να απορρίπτουμε πρόσωπα, χωρίς να προτείνουμε συγκεκριμένα .

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες, τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ανέφερε πως είναι στη “διακριτική ευχέρεια” του κ. Ανδρουλάκη να πει πριν από τις εκλογές ποιον προτείνει για πρωθυπουργό και πρόσθεσε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης της χώρας».

Ακόμη ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στην τραγωδία στα Τέμπη και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με την τοποθέτηση του μοιραίου σταθμάρχη στην Λάρισα.

«Αυτήν την αξιολόγηση έκαναν μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης για να βγάλουν κυρ-Βασίληδες; Αξιολογήσεις-μούφα», ανέφερε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook