Εφιαλτική ήταν η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη σεζόν 2022-2023. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε με 2-0 από τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών, αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα και πλέον καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στη ρεβάνς της Τούμπας σε μία εβδομάδα.


Ο αγώνας:

Χειρότερη πρεμιέρα στη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε εφιαλτικό ξεκίνημα κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία, με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του παιχνιδιού.


Ο Κάργας έκανε κακή εκτίμηση με κεφαλιά προς τα πίσω κι ο Φελίπε πρόλαβε τον Ίνγκασον, γράφοντας με πλασέ το 1-0 στα 48 δευτερόλεπτα.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο όχι μόνο δεν ισοφάρισε, αλλά δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 19′ από τον Μπαρί, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-0, νικώντας τον Κοτάρσκι.

Οι Θεσσαλονικείς τα είχαν χαμένα και χρειάστηκε να περάσουν 12 λεπτά για να απειλήσουν σοβαρά την εστία της Λέφσκι, με την κεφαλιά του Κάργα να περνάει ελάχιστα άουτ.


Ευκαιρία είχε, πάντως, πριν το ημίχρονο και η Λέφσκι, με το σουτ του Ρονάλντο στο 37′ να αποκρούεται από τον Κοτάρσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε στο παιχνίδι τους Νάρεϊ και Κούρτιτς στο 58′, με τον Δικέφαλο του Βορρά να γίνεται λίγο πιο απειλητικός, αλλά να μη δημιουργεί κλασικές φάσεις για γκολ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πέρασε αργότερα στο παιχνίδι και τον Μπράντον αλλά και τον νεαρό Κωνσταντέλια, τονώνοντας την επιθετική γραμμή, ωστόσο το αποτέλεσμα παρέμεινε ίδιο μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Σοάρες – Ντόουγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ (71’ Φιλίπε Σοάρες) – Ζίβκοβιτς (78’ Κωνσταντέλιας), Ντάντας (57’ Κούρτιτς), Κουαλιάτα (57’ Νάρεϊ) – Κούτσιας (71’ Μπράντον).

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook