Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Λέφσκι στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ύστερα από το 1-1 στην Τούμπα και την ήττα στη Βουλγαρία

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους. Ο Νάρεϊ ήταν εκείνος από τον ΠΑΟΚ που απειλούσε την εστία της Λέφσκι, χωρίς αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους να βγάζουν φρεσκάδα και διάθεση στο ξεκίνημα.

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης η βουλγάρικη ομάδα είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Κοτάρσκι έκανε διπλή επέμβαση και κράτησε καθαρή την εστία του «δικεφάλου». Το γκολ τελικά ήρθε στο 25’ όταν ο Λύρατζης έκανε λάθος, ο Ρονάλντο έκλεψε την μπάλα και έκανε το 1-0 για τη Λέφσκι Σόφιας. Από εκεί και πέρα όσες προσπάθειες κι αν έκανε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να απειλήσει, έπεφταν στο κενό και έτσι οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Ο ΠΑΟΚ είχε να ανέβει ένα… βουνό στο δεύτερο μέρος, αφού πλέον χρειαζόταν τρία γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση και τέσσερα για να προκριθεί. Έδειχνε, όμως, μέσα στο γήπεδο και ιδιαίτερα μετά το γκολ των Βούλγαρων πως είχε πέσει ψυχολογικά, έχοντας σημαντικό πρόβλημα στη δημιουργία τελικών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και βρήκε το γκολ νωρίς με τον Ντάντας στο 56’, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Μιχαϊλοφ και με άψογο πλασέ ισοφάρισε (1-1). Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδωσε ελπίδες στον «δικέφαλο» με αυτό το τέρμα, ωστόσο η ομάδα του Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί στην συνέχεια.

Στο 72’ ο Αουγκούστο δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Γουόλτον, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 80’ ο Βιεϊρίνια αποβλήθηκε και αυτός, δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό και άφησε την ομάδα του με 9 ποδοσφαιριστές.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0), ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός Ευρώπης.

MVP: Ο Ρονάλντο σκόραρε το γκολ που έψαχνε η Λέφσκι και ουσιαστικά… τελείωσε το ματς από νωρίς, τιμωρώντας το τραγικό λάθος του Λύρατζη.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας (Σβαμπ), Ράφα Σοάρες (Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα (Μπίσεσβαρ), Ντάντας, Νάρεϊ

Λέφσκι Σόφιας (Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Μιχάιλοφ, Πετρίς, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεβ, Κράστεφ, Βαν Ντερ Κάαπ, Μιλάνοβ, Ρονάλντο, Μπαρί, Ουέλτον.

Πηγή:sport-fm.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook