Μετά την πρωτιά στα 35 χιλιόμετρα βάδην η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη όχι μόνο επέλεξε να μπει και στη μικρότερη απόσταση, αλλά κατέκτησε δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου στα 20χλμ. βάδην.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ένιωθε καλά σωματικά και αποφάσισε τελευταία στιγμή χθες μαζί με τον προπονητή της Ναπολέων Κεγαλόπουλο, να πάρει μέρος στον αγώνα, κυρίως για να απολαύσει, δίχως κανένα άγχος, την συμμετοχή της στην απόσταση. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Πολωνή Καταρζίνα Ζντζιέμπλο με +0.17΄΄ από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και το χάλκινο η η Γερμανίδα Σάσκια Φάιγκε με +0.22 από την Ελληνίδα.

Η Ντρισμπιώτη διανύει εξαιρετική σεζόν, η οποία κορυφώθηκε πριν λίγα 24ωρα με την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης και σήμερα πήρε πιο πανηγυρική τροπή με το νέο της χρυσό μετάλλιο γράφοντας ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη Ελληνίδα που συμμετείχε , η Χριστίνα Παπαδοπούλου τερμάτισε 12η με χρόνο 1.35.19 που αποτελεί την καλύτερη επίδοσή της την τρέχουσα σεζόν.

Με δάκρυα στα μάτια και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρέμασε στο στήθος της  σήμερα και το 2ο Χρυσό μετάλλιο.

Δείτε την απονομή στο παρακάτω βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook