Ο Ατρόμητος επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σε τρομερή μέρα ο Κλωναρίδης, που είχε τρεις ασίστ.

Ατρόμητος – ΟΦΗ: Ήταν να μη φορτσάρει! Σε ένα ματς που ξεκίνησε αρκετά νωχελικά και μέχρι το ημίωρο ήταν υποτονικό, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να το «καθαρίσουν» χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα.

Ναι μεν ήταν οι Κρητικοί εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, αλλά ο Ατρόμητος γύρισε το ματς πριν το ημίχρονο και αυτό ήταν το κλειδί. Έκανε πρεμιέρα με νίκη, έδειξε καλή εικόνα και κυρίως έστειλε μήνυμα πως φέτος δεν έχει διάθεση να μπει σε περιπέτειες αντίστοιχες των περσινών.

Τρομερό ματς έκανε ο Κλωναρίδης. Εάν καταφέρει να συνεχίσει έτσι, θα μιλάμε για μία νέα μεταγραφή. Τρεις ασίστ έδωσε, περνούσε με κάθε τρόπο τον Μπαλογιάννη και δημιουργούσε διαρκώς ρήγματα. Στους διακριθέντες ο Μουνίθ κι ας έχασε πέναλτι, άνοιξε λογαριασμό με το καλημέρα ο Κιάρτανσον, καλός ο νεαρός Τζαβίδας.

Αρκετοί παίκτες προβλημάτισαν από τους φιλοξενούμενους με πρώτους τους Μπαλογιάννη και Γιοχού.


Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες για περισσότερα από 20 λεπτά έψαχναν τα πατήματά τους. Ελαφρώς καλύτερος ήταν ο ΟΦΗ, αλλά ο Ατρόμητος είχε τις τελικές με τον Μουνίθ. Το πρώτο μισάωρο δεν θα το θυμάται κανείς, αφού η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή έγινε στο 34′ και ήταν το 0-1. Μετά από αλλεπάλληλα λάθη οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με τον Νέιρα μετά από συνεργασία του με τον Τοράλ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως. Πρώτα ισοφάρισε στο 39′ ο Τζαβίδας από σέντρα του Κλωναρίδη, ενώ ο ίδιος στο 45’+3 βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Μουνίθ και ο Ισπανός έκανε το 2-1. Είχε μεγάλα προβλήματα ο ΟΦΗ από την αριστερή του πλευρά και ουσιαστικά δεν τα έλυσε ποτέ.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σημαντική ευκαιρία του Κλωναρίδη και το κερδισμένο πέναλτι του Τζαβίδα. Ο Μουνίθ σημάδεψε το δοκάρι, το 2-1 παρέμεινε και θεωρητικά η ψυχολογία έπρεπε να πάει με τους φιλοξενούμενους. Δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά εκείνοι παρά τις αλλαγές του Νίκου Νιόπλια και τελικά το πλήρωσαν. Στο 73′ ο Ατρόμητος βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κλωναρίδης έδωσε στον Κιάρτανσον και εκείνος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα. Όσο και να πίεσε στη συνέχεια ο ΟΦΗ, δεν άλλαξαν τα δεδομένα.

Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-1

Σκόρερ: 39′ Τζαβίδας, 45’+3 Μουνίθ, 73′ Κιάρτανσον – 34′ Νέιρα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κουέν, Κλωναρίδης (78’ Ροτάριου), Μουνίθ (67’ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (79’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (58’ Κιάρτανσον).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (56’ Βούρος), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (70’ Θοράριρσον), Μεγιάδο (70’ Στάικος), Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης (57’ Μαρινάκης), Τοράλ, Ντίκο (81’ Θεοδοσουλάκης).

Πηγή: sportime.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook