Ο ρεπόρτερ Κοπεγχάγης στη Tipsbladet, Όλε Χόφσκοβ, σκιαγραφεί στο Gazzetta το προφίλ του τρομερά ποιοτικού, Πεπ Μπιέλ, που κλείνει στον Ολυμπιακό.

Το Gazzetta με τη συμβολή του συναδέλφου από τη Δανία και ρεπόρτερ Κοπεγχάγης στη Tipsbladet, Όλε Χόφσκοβ, αναδεικνύει το προφίλ του Μπιέλ.

«Ο Πεπ Μπιέλ είναι ο κορυφαίος παίκτης στη Δανία για τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια. Δεν υπάρχει για μένα καμία αμφιβολία πάνω σε αυτό. Δεν πιστεύαμε ποτέ πως ένας τέτοιος παίκτης θα έφευγε από εδώ. Ένας παίκτης με την ποιότητά του», επισήμανε αρχικά ο ρεπόρτερ της Κοπεγχάγης.

Μάλιστα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε εξέλιξη στην πορεία του και την καριέρα του στη Δανία και αυτό διότι «ξεκίνησε πολύ άσχημα την καριέρα του στη Κοπεγχάγη. Και αυτό διότι ο προηγούμενος προπονητής του τον χρησιμοποιούσε ως winger. Ο Γες Θόρουπ του άλλαξε θέση. Το άλλαξε αυτό και μετά κυριάρχησε στη Λίγκα».

Οι Δανοί δημοσιογράφοι αλλά και γενικά ο ποδοσφαιρικός κόσμος της χώρας μιλούν με απίστευτα σχόλια και λόγια για τον παίκτη αυτόν. «Αυτή τη στιγμή είναι το τοπ σκόρερ στη Δανία. Ο Μπιέλ παίζει σαν ψευτοεννιάρι φέτος. Είναι κάτι που το κάνει πολύ καλά», εξηγεί ακόμα ο Χόφσκοβ.

Υπάρχει αγαπημένη του θέση ή θέση που να αποδίδει πιο καλά και ποιά είναι αυτή; «Θα έλεγα πως η αγαπημένη του θέση είναι να παίζει δεκάρι. Να λειτουργεί σε ρόλο πίσω από τον φορ. Ο Μπιέλ είναι ένας απίθανος παίκτης. Ένας απίστευτος παίκτης που δεν μπορώ να φανταστώ το πώς δεν θα κυριαρχήσει στην Ελλάδα. Θα είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα. Δεν είναι ο γρηγορότερος παίκτης στον πλανήτη, όμως έχει τρομερή τεχνική και είναι ένας φανταστικός παίκτης στα τελειώματα τόσο μέσα στην περιοχή όσο και από απόσταση», απαντά δίχως δεύτερη σκέψη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook