Το ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν τα πήγαινε καλά με τους λάτιν αστέρες του Ολυμπιακού ήταν λίγο - πολύ γνωστό... Αυτή η αντιπάθεια όμως φαίνεται πως κρατά ακόμα!

Βρισκόμαστε τη σεζόν 2004-2005. Ο Ολυμπιακός έχει μόλις εγκατασταθεί στο νέο γήπεδο Καραϊσκάκη και ο Ριβάλντο έχει έρθει στην Ελλάδα, φτιάχνντας ένα άκρως θεαματικό λάτιν τρίδυμο με τους Τζιοβάνι και Καστίγιο. Προπονητής του Ολυμπιακού εκείνη τη σεζόν είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Και παρά το ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ και είχε αρκετά καλή παρουσία στο Champions League, ήταν γνωστό πως οι σχέσεις ανάμεσα στους τρεις αστέρες και τον προπονητή τους δεν ήταν καλές… Το αντίθετο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο τέλος της σεζόν οι Τζιοβάνι και Μπάγεβιτς αποχαιρέτησαν το μεγάλο λιμάνι.

Σήμερα, 16 χρόνια μετά, ο Νέρι Καστίγιο πόσταρε μια φωτογραφία με τους Ριβάλντο και Τζιοβάνι να κρατούν το Κύπελλο Ελλάδος και έγραψε χαρακτηριστικά: «Και ο Μπαγεβιτς και τα ρουφιανακιά του έλεγαν ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε και οι 3 μαζί. Χαχαχαχα»

Οι τρεις τους πάντως, οι οποίοι δεν φημίζονταν για την πειθαρχεία τους, κάτι που ίσως αποτελούσε τον λόγο της ρήξης με τον Σέρβο τεχνικό, έχουν χαρίσει ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουν μπει στο ελληνικό πρωτάθλημα:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook