Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον Μαρσέλο και με νέα ανακοίνωση ενημέρωσε ότι ανοίγουν κι άλλες θύρες, στις 19:45, ενώ παράλληλα δίνονται σαφείς οδηγίες.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη «βόμβα» του καλοκαιριού και μια από τις καλύτερες μεταγραφές όλων των εποχών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Μαρσέλο.

Όπως είναι λογικό, όλοι στο λιμάνι κινούνται στους… ρυθμούς του κορυφαίου αριστερού μπακ στον κόσμο της περασμένη δεκαετία, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα (5/9).

Οι οπαδοί των Πειραιωτών περιμένουν με αγωνία την άφιξη του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ και η γιορτή της μεταγραφής του στους Ερυθρόλευκους έχει ήδη ετοιμαστεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Με τον Ολυμπιακό να ενημερώνει ότι η παρουσίασή του θα διεξαχθεί τελικά στις 20:45 και πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:45.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο στις 20:45! Η είσοδος για ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35 και από τις θυρες 24-25 (από την μεριά του ηλεκτρικού) για να καθίσουν στις θυρες 28-30, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας vvip και vip εισέρχονται κανονικά από τις θύρες τους.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:45».

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook