Ακάθεκτη συνεχίζει τις νίκες της η Εθνική μας Ομάδα Μπάσκετ στο Eurobasket 2022.

Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ αν και αγωνίστηκε χωρίς τον Γιάννη και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, επικράτησε με αέρα έναντι της Μεγάλης Βρετανίας με 93-77 με πρωτεργάτες τους Κώστα Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη.


Ο Δημήτρης Ιτούδης πήρε την απόφαση να ξεκουράσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν τόσο στα πρώτα παιχνίδια.


Ο Έλληνας τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Γιώργο Παπαγιάννη να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς και να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ. Κορυφαίος της Εθνικής Ελλάδας ήταν ο Κώστας Σλούκας με 21 πόντους και 5 ασίστ, ενώ εξαιρετική ήταν και η εικόνα του Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος έμεινε στο παρκέ για 22 λεπτά, μετρώντας 10 πόντους και 5 ασίστ.

E

Σταθερή αξία ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έσβησε… τις μηχανές του μετά τα σόου κόντρα σε Ιταλία και Κροατία. Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Νέλσον με 17 πόντους.


Η Εθνική Ελλάδας ήταν το απόλυτο φαβορί του αγώνα, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε εξαιρετικά χαλαρή, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να εξασφαλίσει από νωρίς μία διαφορά ασφαλείας. Στο δεύτερο μέρος, ανέβασε στροφές και “καθάρισε” άνετα το παιχνίδι κόντρα στους αδύναμους Βρετανούς, οι οποίοι έχουν ρεκόρ 0-3.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook