Ο ΠΑΟΚ σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις αλλά αρκετή ένταση στο τέλος του αγώνα, επικράτησε της σκληροτράχηλης Λαμίας με 1-0 με γκολ του Κούρτιτς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ανησυχία για τον τραυματισμό του Κοτάρσκι στο κεφάλι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ σε ένα επεισοδιακό αγώνα στα τελευταία λεπτά, κατάφερε και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και εξακολουθεί να κρατάει επαφή με τη κορυφή.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Κούρτιτς, ο οποίος με ωραία κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους από το πρώτο ημίχρονο.

Η Λαμία αμύνθηκε σωστά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, βάζοντας ζόρια στον Λουτσέσκου και προσπάθησε να απειλήσει τον Κοτάρσκι κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Ο Κοτάρσκι δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι στα τελευταία λεπτά του αγώνα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί διάσειση.


Ο αγώνας
Ο ΠΑΟΚ μπήκε με διάθεση να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να επιβάλλει τον ρυθμό του στον αγώνα. Η Λαμία όμως ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στον αγώνα με τον Τσιλούλη να βγαίνει στη κόντρα να ντριπλάρει τους αμυντικούς του δικέφαλου αλλά ο Κοτάρσκι έδιωξε τη προσπάθεια του με τα πόδια.

Ο δικέφαλος στη συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρνει να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός. Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία ήταν στο 14΄με το σουτ του Βιειρίνια έξω από την περιοχή να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Σαράνοφ.


Στο 23΄ο Σαράνοφ εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Νάρει από κοντά, στην πρώτη τελική που η Λαμία ένιωσε πραγματικά να απειλείται από τους γηπεδούχους.

Στο 32′ ο ΠΑΟΚ είχε άλλη μια καλή στιγμή με τον Ντάντας να δοκιμάζει κάτι σαν σέντρα σουτ με τον Σαράνοφ να είναι ξανά σε ετοιμότητα και να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.

Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση δυο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάρει, ο Κούρτιτς έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της περιοχής, ανοίγοντας το σκορ και δίνοντας τη λύση απέναντι στη πολυπρόσωπη άμυνα της Λαμίας.


Στο δεύτερο ημίχρονο Η Λαμία προσπάθησε να κλέψει μπάλες και να απειλήσει την ομάδα του Λουτσέσκου χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα, με τις αλλαγές του Ρουμάνου τεχνικού να φρεσκάρουν την ομάδα του και να επιβάλλει τον ρυθμό του χωρίς όμως να δημιουργεί κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα σημαδεύτηκαν από ένταση ανάμεσα στους δυο πάγκους με αφορμή μια αψιμαχία του βοηθού του Λουτσέσκου με τον Σιμόν της Λαμίας, ενώ ανησύχησε άπαντες ο τραυματισμός του Κοτάρσκι στο κεφάλι μετά από χτύπημα πάνω στη φάση από τον επιθετικό της Λαμίας ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, καταχειροκροτούμενος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε εξαντλήσει τις αλλαγές του, με αποτέλεσμα να εκτελεί χρέη τερματοφύλακα στις καθυστερήσεις ο Σβαμπ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (77′ Τσαούσης), Κούρτιτς (71′ Σβαμπ), Ντάντας, Αουγκούστο (63′ Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ (62′ Ζίβκοβιτς), Ολιβέιρα (62′ Τόμας).

Λαμία: Σαράνοφ, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (83′ Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (58′ Ασκόφσκι), Σλίβκα, Τσιλούλης (68′ Μαρμεντίνι), Μανούσος (58′ Μποάκι).
Πηγή: .newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook