Την ημέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 από τη Φράιμποργκ και παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από δύο αγώνες στο Europa League

Από τη μία ο Ολυμπιακός λίγη ώρα πριν το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ ανακοίνωσε τον Χάμες Ροντρίγκες και από την άλλη μέσα στο γήπεδο η ομάδα παρουσιάστηκε ανέτοιμη και ηττήθηκε με 3-0 από τους Γερμανούς.

Ο Ολυμπιακός πλέον μετά από δύο αγώνες στον όμιλο του Europa League είναι στον “πάτο” της βαθμολογίας χωρίς βαθμό. Στην κορυφή με 6 είναι η Φράιμπουργκ και ακολουθεί η Κάραμπαγκ με 3 (3-0 τη Ναντ) και η Ναντ με 3.
Στην επόμενη αγωνιστική (6/10) η ομάδα του Πειραιά θα παίξει εντός έδρας με τη Κάραμπαγκ.

Ο αγώνας

Στα των 11άδων του αγώνα στο Καραϊσκάκη ο Κορμπεράν ξεκίνησε το ματς με σχηματισμό 4-2-3-1, τον Βατσλίκ στο τέρμα, τους Βρσάλικο, Μπα, Σισέ και Ρέτσο στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή ήταν ο Μπουχαλάκης με τον Εμβιλά. Μπροστά τους βρίσκεται ο Πεπ Μπιέλ, έχοντας τους Μασούρα και Μπόουλερ στα «φτερά». Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Η Φράιμπουργκ και συγκεκριμένα ο Κρίστιαν Στράιχ ξεκίνησε σε διάταξη 4-4-2, με τον Φλέκεν στα καρέ. Η τετράδα της άμυνας απαρτιζόταν από τους Γκούντερ, Λάινχαρτ, Γκιντέρ και Σιντίλα ενώ στη μεσαία γραμμή ήταν οι Χόεφλερ, Έγκεστεϊν, Γκρίφο και Ντοάν. Στην επίθεση ήταν οι Κιερέ και Γκρέγκοριτς.

Γκολ με το… καλημέρα από ένα φάουλ η Φράιμπουργκ και 0-2 στο 25′

Μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα η Φράιμπουργκ κέρδισε φάουλ από την αριστερή πλευρά (που το έκανε ο Μπόουλερ). Ο Γκρίφο το εκτέλεσε, ο Χόεφλερ βρέθηκε σε ένα σημείο χωρίς παίκτη πάνω του και με μία πολύ καλή κεφαλιά έκανε το 0-1 (και ενώ ο Βατσλίκ ήδη είχε κάνει μία καλή επέμβαση).


Στο 13ο λεπτό η Φράιμπουργκ είχε δοκάρι σε μία επικίνδυνη φάση με τον Γκρέγκοριτς για τον Ολυμπιακό και λίγο μετά ο Ουί Τζο είχε σουτ που μπλόκαρε ο γκολκίπερ των Γερμανών. Στο 18′ ο Εμβιλά είχε ένα σουτ πολύ ψηλά έξω.

Στο 25ο λεπτό η Φράιμπουργκ που πίεσε και άλλο έβαλε και 2ο γκολ με τους παίκτες του Ολυμπιακού να ζητούν οφσάιντ. Σκόρερ ήταν ο Γκρέγκοριτς από κοντά και μετά από VAR check το γκολ μέτρησε για το 0-2 από ασίστ του Κιερέ.


Μετά το 0-2 η Φράιμπουργκ επιχείρησε να πιέσει και άλλο. Ο Ολυμπιακός γενικά είχε ένα κακό ημίχρονο και έβγαλε φάση στο 39′ με γύρισμα του Ουί Τζο και προσπάθεια του Μπιέλ για τακουνάκι που δεν του βγήκε. Ο Ολυμπιακός του α’ μέρους δέχθηκε με αφελή αμυντικά τρόπο δύο γκολ από τη Φράιμπουργκ και από τη μέση και μπροστά ούτε κράτησε πολύ τη μπάλα και ούτε δημιούργησε ανάλογα.

Οι διορθωτικές κινήσεις Κορμπεράν στο β’ μέρος και το 0-3 από τους Γερμανούς

Στο ξεκίνημα του 2ου μέρους ο Ισπανός τεχνικός έβγαλε Ρέτσο και Μπουχαλάκη για να βάλει στον αγώνα Ρέαμπτσιουκ και Κούντε. Στο 52ο λεπτό η Φράιμπουργκ έβαλε και τρίτο γκολ μετά από γύρισμα της μπάλας, αδυναμία όλων των μπακ από τη δεξιά πλευρά να διώξουν και με τον Γκρέγκοριτς να ντριμπλάρει τον Βατσλίκ και να σκοράρει.

Ο Κορμπεράν έβαλε και 2ο φορ στο ματς, τον Ελ Αραμπί αλλά λίγο μετά, στο 64′ ο Σάντε πήγε να κάνει τη… ζημιά για το 0-4 προλαβαίνοντας τον Βατσλίκ αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο 72′ ο Άβιλα από την πάσα του στον Ουί Τζο πήρε κόρνερ. Ένα κόρνερ από το οποίο η κεφαλιά του Εμβιλά έφυγε έξω.

Η εικόνα του Ολυμπιακού και με δύο φορ δεν άλλαξε αισθητά ή δραστικά. Αρνητικός παρέμεινε ο Ουί Τζο ενώ ούτε ο Αραμπί βοήθησε. Η Φράιμπουργκ παρέμεινε η πιο καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε και άλλο. Εν τέλει το 0-3 έμεινε έως και το τέλος σε μία πολύ κακή βραδιά του Ολυμπιακού.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook