Ατρόμητος και Λαμία πάλεψαν για το τρίποντο στο Περιστέρι, όμως τους έλειψε το γκολ, μένοντας στο 0-0.

Ατρόμητος και Λαμία τέθηκαν αντιμέτωποι στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, μένοντας στο 0-0.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με την ομάδα του Κρις Κόουλμαν να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι και να βρίσκει την πρώτη επικίνδυνη φάση στο 11΄ με ένα δυνατό σουτ του Κλωναρίδη.

Οι Περιστεριώτες έδειξαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πως ήρθαν με φόρα και καλή ψυχολογία από το διπλό – ανατροπή στη Νίκαια, πατώντας εμφανώς καλύτερα από τους φιλοξενούμενους που όμως είχαν καλή αμυντική οργάνωση, με τις γραμμές να είναι κοντά, ενώ είχαν και μια τελική στα πρώτα 18΄λεπτά.


Με δράστη και πάλι τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο Ατρόμητος έφτασε στο 21΄ κοντά στο 1-0 έπειτα από μια πλαγιοκόπηση από τα δεξιά που όμως κατέληξε σε κόρνερ.

Η Λαμία του Φέστα έδειχνε να κινείται πιο αργά στις αντεπιθέσεις, με τα πόδια των παικτών του Ιταλού να είναι πιο βαριά παρότι έδειχνε να ελέγχει καλά τη περιοχή της.

Η πρώτη κλασσική ευκαιρία για την Λαμία ήρθε στο 32′ έπειτα από ωραία ανάπτυξη από την πλευρά του Σιμόν και του Τσιλούλη, που κατέληξε στον Ντε Βινσέντι που όμως δεν κατάφερε να πλασάρει δυνατά από το ύψος του πέναλτι.


Δύο λεπτά αργότερα, ο Κλωναρίδης βρέθηκε μπροστά από τον Σαράνοφ έπειτα από εξαιρετική πάσα του Ρομπάιγ όμως το τελείωμα του πρώτου κατέληξε ψηλά άουτ.

Το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν ο Κιάρτανσον ήταν πιο ψύχραιμος στο 45′ έπειτα από πάσα του Κλωναρίδη που ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Ατρομήτου.


Ατρόμητος – Λαμία: Δυναμικό ξεκίνημα στο 2ο ημίχρονο για την Λαμία

Η Λαμία ήταν αυτοί που κατάφερε να μπει πιο δυνατά στο 2ο ημίχρονο προβληματίζοντας τον Κόλμαν, καθώς άγγιξαν το γκολ στο 47′ με τον Σιμόν να σεντράρει και τον Ντε Βινσέντι να πιάνει την κεφαλιά που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη.

Η πίεση συνεχίστηκε από την πλευρά των φιλοξενούμενων, που έφτασαν και πάλι κοντά στο 0-1 όταν ο Ασκόφσκι που πέρασε ως αλλαγή σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να διώχνει με γροθιές.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έδειχναν ανήμποροι να ισορροπήσουν το παιχνίδι, με την εικόνα τους να μην μοιάζει καθόλου στην αντίστοιχη του πρώτου ημιχρόνου.


Ο Μουνίθ ήταν αυτός που εμφάνισε κάτι διαφορετικό στον αγωνιστικό χώρο για τον Ατρόμητο, δοκιμάζοντας στο 85΄το πόδι του από μακριά, με τον Σαράνοφ όμως να ελέγχει και να μπλοκάρει.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα το ματς απέκτησε τρελό ρυθμό, με τον Ατρόμητο να χάνει την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έπειτα από στημένη φάση με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο στην τελευταία φάση του αγώνα, όμως δεν το κατάφεραν, μένοντας στο 0-0 καθώς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ.

Ατρόμητος – Λαμία

Σκόρερ: –

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν, 4-3-3): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεζ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλεζ, Κουέν, Φρίντζονσον (79′ Μουνίθ), Κλωναρίδης (62′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (62′ Ροτάριου), Ρομπάιγ (88′ Τζοβάρας)

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα, 4-2-3-1): Σαράνοφ, Σίμον, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Σλίβκα (79′ Τσούκαλος, 93′ Μπάμπης), Ντε Βινσέντι (58′ Ασκόφσκι), Μανούσος (58′ Γιακουμάκης)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook