Φαρδιά πλατιά έβαλε την υπογραφή του ο Αϊτόρ στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα και με χατ τρικ χάρισε μία ακόμη νίκη (3-0) στους «πράσινους».

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Αϊτόρ αποφάσισε να πάρει μόνος του την κατάσταση στα χέρια του, έκανε χατ τρικ και κάπως έτσι οι «πράσινοι» συνεχίζουν ακάθεκτοι. Πήραν την πιο ευρεία φετινή τους νίκη με το εμφατικό 3-0 και εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα της Super League 1.

Με τον καλύτερο τρόπο πάνε στη διακοπή οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Για ένα ακόμη ματς ήταν σοβαροί, έκαναν ευκαιρίες, βρήκαν τα γκολ και ταυτόχρονα διατήρησαν το μηδέν στα μετόπισθεν. Δεν μπόρεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Παρατάχθηκε με το σκεπτικό να αντέξει στην πίεση που θα δεχόταν και από τη στιγμή που η εστία του παραβιάστηκε, όλα τελείωσαν.

Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους και έδειξαν ότι θα βάλουν δύσκολα στο «τριφύλλι».

Περίμεναν πίσω έχοντας ως μοναδικό στόχο να καταστρέψουν, κάτι που φάνηκε και από την τριάδα της άμυνας. Ο Παναθηναϊκός δεν έβγαζε συνεργασίες και δεν μπορούσε να απειλήσει. Μοναδική εξαίρεση το «τυχερό» δοκάρι στο 10′ του Γκάνεα από μία σέντρα του. Δέκα λεπτά ήρθε η πρώτη σημαντική στιγμή με τον Αϊτόρ.

Λίγο αργότερα ήρθε η φάση που σημάδεψε το ματς. Σούλης και Σπόραρ συγκρούστηκαν και αμφότεροι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με κάποια λεπτά διαφορά. Ο πρώτος βγήκε αμέσως και τον αντικατέστησε ο νεαρός και άπειρος Αθανασίου. Εάν ο Αϊτόρ ήταν ο πολυτιμότερος, ο 23χρονος τερματοφύλακας ήταν ο μοιραίος έχοντας ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ.

Το πρώτο μπήκε στο 44′. Ο Αϊτόρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Αθανασίου και το ίδιο έγινε και στο 54′. Εκεί το λάθος του τελευταίου ήταν αρκετά σοβαρό και ουσιαστικά έπεσε η αυλαία. Δεν μπορούσε ο ΠΑΣ Γιάννινα να αντιδράσει. Ούτε προσωπικές ενέργειες έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, ούτε συνδυασμούς, ούτε την μπάλα κρατούσαν.

Τελικά το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 70′. Με προσωπική ενέργεια ο Αϊτόρ έκανε το χατ τρικ και μετέτρεψε τη συνέχεια σε τυπική διαδικασία. Ο Γιοβάνοβιτς δοκίμασε κάποια πράγματα, έδωσε χρόνο σε ορισμένους παίκτες του και είδε την ομάδα του να πανηγυρίζει άλλο ένα τρίποντο.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

ΣΚΟΡΕΡ: 44′, 54′ και 70′ Αϊτόρ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια (81′ Σένκεφελντ), Πούγγουρας, Γκάνεα (73′ Χουάνκαρ), Πέρεθ, Κουρμπέλης (46′ Μπερνάρ), Τσέριν, Παλάσιος (73′ Βέρμπιτς), Αϊτόρ, Σπόραρ (37′ Ιωαννίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης (27′ λ. τρ. Αθανασίου), Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας (64′ Τζίμας), Ροσέρο (75′ Λιάσος), Παμλίδης (64′ Μορέιρα).

Πηγή: .sportime.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook