Ο Λεβαδειακός έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στην 5η αγωνιστική της Super League 1 και οι δύο ομάδες διατηρήθηκαν χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε μάλιστα την 4η ισοπαλία του σε πέντε παιχνίδια, ενώ ο Λεβαδειακός έχει μόλις δύο βαθμούς μετά από πέντε αγώνες, στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι

Μετά από ένα κακό πρώτο μισάωρο, ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Δούμτσιο να ανοίξει το σκορ, αλλά στο 34′ αστόχησε με προβολή και στο 37′ άργησε να πλασάρει σε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο.


Το γκολ ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (48′), με τον Λιάγκα να παίρνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο και να κάνει το 1-0 για τους Βοιωτούς.


Ο Αστέρας Τρίπολης “απάντησε” όμως αμέσως, καθώς έξι λεπτά αργότερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπερτόγλιο και πρώτη κεφαλιά του Τζουκάνοβιτς, ο Μπαρτόλο γύρισε στον Καστάνο κι αυτός ισοφάρισε από κοντά σε 1-1.
Οι δύο ομάδες έχασαν στη συνέχεια ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, με τους Αρκάδες να κερδίζουν και πέναλτι στο 85′, το οποίο έγινε όμως φάουλ εκτός περιοχής μέσω VAR. Κάπως έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, με Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης να μένουν στην ισοπαλία 1-1.

Οι συνθέσεις στο Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (88’ Μπαχανάκ) – Μεχία (59’ Τσιριγώτης), Χάμοντ, Μπελμόντ – Λούα Λούα (88’ Ρεγκίς), Μουτίνιο (69’ Σκβάρκα), Δούμτσιος (59’ Βρακάς)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Γκαρντάφσκι), Τιλίκα, Μπερτόγλιο (74’ Μπαράλες) – Ριέρα (46’ Μπαρτόλο) – Μπενίτο (59’ Κρέσπι)

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook