ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κρατούσε τη νίκη μέχρι το 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ένας πρώην παίκτης της, ο Απόστολος Διαμαντής, έγραψε το τελικό 1-1.

Μια πολύ συναρπαστική αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Super League 1, παρουσία οπαδών και των δύο συλλόγων του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ .

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, τον οποίον υποδέχονται αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ πήρε τον πρώτο του βαθμό στο Ηράκλειο και υπάρχει η ελπίδα για αντιστροφή του κλίματος.


Η εικόνα του ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ έπαιξε με τους νεοαποκτηθέντες Μιγκέν Άνχελ Γκερέρο και Λουίς Περέα στο αρχικό σχήμα.
Αρχικά, η ομάδα της Κρήτης έδειξε να πατά καλύτερα, δεδομένου ότι έκανε δύο σουτ στα πρώτα 7 λεπτά, όμως, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 8′.

Ο καλυπτόμενος Νάρεϊ δέχτηκε μπαλιά πίσω από τη σέντρα από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, κοντρόλαρε ιδανικά και νίκησε τον Σόνι Στίβενς με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 22ο λεπτό με προβολή του Γκερέρο, ενώ στο 25′ ο Βιεϊρίνια αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού (τον πάτησε άθελά του ο Κώστας Μπαλογιάννης).

Γενικότερα η εικόνα του ΟΦΗ ήταν βελτιωμένη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχε την ατυχία να βρεθεί νωρίς-νωρίς πίσω στο σκορ.

Πάντως, έπειτα από μια καλή στιγμή του Ασάν Ντιουσέ στο 36′, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν ο Νέλσον Ολιβέιρα πήρε την κεφαλιά εντός περιοχής στο 37′ και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.


Το πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος βρήκε τον ΠΑΟΚ να έχει τον πλήρη έλεγχο και, μάλιστα, με δύο καλές ευκαιρίες (στο 47′ και το 48′).

Λίγο αργότερα, οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ άναψαν πυρσούς, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι και, κατ’ επέκταση, να δοθούν 11 λεπτά καθυστερήσεων.

Έπειτα, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, σε ένα διάστημα που ο ρυθμός έπεσε αισθητά.

Λίγο πριν από το φινάλε το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά, με τον ΠΑΟΚ πάντως να δείχνει στιβαρός και να έχει στιγμές για το 0-2.

Όλα αυτά μέχρι το 90+12′. Ο ΟΦΗ κέρδισε μέτρα και μαζί το μόλις δεύτερο κόρνερ του (έναντι 13 των φιλοξενούμενων). Ο Γκούντμουντορ Θοράρινσον το εκτέλεσε, ο άλλοτε παίκτης του «δικεφάλου» Διαμαντής πήρε την κεφαλιά και το «Θ. Βαρδινογιάννης» σείστηκε!

Σε ένα ματς που ο φιλοξενούμενος είχε 8 τελικές προς την εστία και 15 συνολικά, ο γηπεδούχος έφυγε με θετικό πρόσημο.

Επομένως ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ νικήσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η κορυφή δεν θα αλλάξει χέρια…


ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Πασαλίδης (62′ Ντουρμισάι), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (79′ Θοράρινσον), Λάρσον, Μεγιάδο, Περέα (84′ Στάικος), Ντιουσέ, Ντίκο, Γκερέρο (84′ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια (25′ Τσαούσης), Λύρατζης, Ντάντας, Κούρτιτς (80′ Σβαμπ), Αουγκούστο (72′ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (72′ Μπράντον).

Πηγή: sportime.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook