Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ατρόμητο με 2-0 στο ντεμπούτο του Μίλτσελ μετά την επιστροφή του. Δύο γκολ έβαλε ο Μπακαμπού, έχασε πέναλτι ο Ελ Αραμπί.

Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα βγήκε αντίδραση! Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0 και ιδανικό ντεμπούτο για τον Μίτσελ στη δεύτερη θητεία του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Οι Πειραιώτες είχαν αρκετές φάσεις, θα μπορούσαν να έχουν πάρει και πιο εύκολα το τρίποντο, αλλά το σημαντικό είναι πως ο βασικός στόχος επιτεύχθηκε. Απειλήθηκαν ελάχιστα, κοντρόλαραν το ματς έως το φινάλε και έτσι επανήλθαν στον δρόμο των επιτυχιών.


Πρωταγωνιστής με δύο γκολ, αλλά και χαμένες ευκαιρίες ο Μπακαμπού. Ο 31χρονος φορ έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει. Χαμένο πέναλτι είχε ο Ελ Αραμπί, δεν βρήκε δίχτυα σε καλές στιγμές ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Σαμασέκου.

Δεύτερο ματς χωρίς νίκη και τέταρτο στα τελευταία πέντε για τον Ατρόμητο. Δεν κατάφερε έτσι να ξεφύγει από τη μέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, αυτή ήταν μία ήττα εντός προγράμματος. Πάλεψε το ματς, αλλά δεν μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και άρχισε από νωρίς να πιέζει. Δημιούργησε φάσει με τους Σισέ, Χουάνγκ και Μασούρα, ενώ στο 30′ ο Μπακαμπού άγγιξε το γκολ αλλά νικήθηκε από τον Γιαννιώτη.

Σε καλή μέρα βρέθηκε ο Έλληνας τερματοφύλακας και το επιβεβαίωσε και στο 38′. Ο Γιαννιώτης σε εκείνο το λεπτό είπε «όχι» μετά από εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί. Τελικά στο 45’+2 νικήθηκε ο κίπερ του Ατρομήτου από πέναλτι που αυτή τη φορά εκτέλεσε ο Μπακαμπού.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος προσπάθησε να μπει στο ματς. Είχε μία ευκαιρία με τον Φριντζόσον και λίγο μετά διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι. Αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, το γήπεδο έγειρε ξανά. Ο Μπακαμπού έχασε σημαντικές ευκαιρίες και τελικά βρήκε ξανά γκολ στο 68′. Εκεί τραυματίστηκε κιόλας.

Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να επανέλθει. Αντιθέτως, θα μπορούσε να έχει δεχτεί περισσότερα γκολ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Μία φορά νικήθηκε από τον Γιαννιώτη, μία από τον Χατζηισαΐα, ενώ έπιασε και «αέρα» σε μία στιγμή ενδιάμεσα.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0

Σκόρερ: 45’+2 και 68′ Μπακαμπού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Άβιλα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Ινμπέομ Χουάνγκ, Μασούρας (62′ Ροντρίγκες), Βρουσάι, Ελ Αραμπί (46′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (72′ Αμπουμπακάρ Καμαρά).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (81′ Μαυρομμάτης), Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Φριντζόνσον (82′ Τζαβίδας), Έντερ Γκονσάλες (81′ Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Ροτάριου (70′ Μουνίθ), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

Πηγή: sportime.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook