Ο Άρης ηττήθηκε με 2-0 από το Βόλο στην 6η αγωνιστική της Super League 1 και έχασε την ευκαιρία να “ανέβει” κι άλλο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, με τους Βολιώτες να τον προσπερνούν στο +1.

Ο Βόλος βρήκε δύο γκολ σε τρία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και “σκότωσε” τους Θεσσαλονικείς από νωρίς, καθώς ο Άρης έχασε σημαντικές ευκαιρίες για ένα δικό του γκολ και δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε την αποβολή του Άλχο, που άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο από το 55′.

Το παιχνίδι

Ο Άρης ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και έψαξε ένα γρήγορο γκολ, αλλά ο Ντέλετιτς έσωσε την ομάδα του με τάκλιν σε ένα σουτ του Εμπακατά στο 5ο λεπτό από κοντά μέσα στην περιοχή του Βόλου.

Ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία έχασε ο Άρης στο 11′, με τον Ντιόπ να βρίσκεται σε θέση βολής αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, αλλά να πλασάρει άουτ, σπαταλώντας μία πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του.


Ο Βόλος προσπάθησε στη συνέχεια να ισορροπήσει το ματς και ο ρυθμός του αγώνα έγινε πολύ πιο γρήγορος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν… πάνω κάτω. Οι Βολιώτες δημιούργησαν έτσι και την πρώτη δική τους ευκαιρία με τον Οζέγκοβιτς να μην καταφέρνει να αξιοποιήσει τη φοβερή σέντρα του Ντέλετιτς, αστοχώντας σε κεφαλιά από κοντά.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να βρουν το γκολ στο 26′. Ο Οζέγκοβιτς έκανε φοβερή ενέργεια μέσα στην περιοχή, με τον Κουέστα να αποκρούει το πλασέ του, αλλά τον Ντέλετιτς να παίρνει το “ριμπάουντ” και με κεφαλιά σε σχεδόν κενή εστία, να κάνει το 1-0 στο ματς υπέρ του Βόλου.


Πριν προλάβει μάλιστα να αντιδράσει ο Άρης, ο Βόλος βρήκε και ένα δεύτερο γκολ, αφού στο 29′ ο Μαζικού ανέτρεψε τον Οζέγκοβιτς λίγο μέσα από τη γραμμή της περιοχής και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στο Βόλο. Ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κλέιμαν από τα 11 βήματα για το 2-0 στο ματς.

Ο Βόλος κράτησε δε με ευκολία το προβάδισμα των δύο τερμάτων μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού ο στη συνέχεια “κυριάρχησε” το… σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, χωρίς να υπάρξει σημαντική φάση στο ματς.


Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Βολιώτες λίγο έλειψε να “καθαρίσουν” οριστικά το ματς, αφού βρήκαν για τρίτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ. Ο Πάολο Φερνάντες έκανε μαγική ντρίμπλα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μεθκίδα, αλλά το VAR υπέδειξε οφσάιντ στην αρχή της φάσης και το σκορ δεν άλλαξε.

Ο Άρης γλίτωσε έτσι ένα τρίτο γκολ και λίγο μετά, βρέθηκε και με παίκτη παραπάνω στο γήπεδο. Στο 55′ Ο Άχλο σταμάτησε με φάουλ τον Πάλμα πριν βγει τετ-α-τετ και ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα, αποβάλλοντας τον παίκτη του Βόλου.

Οι “κίτρινοι” πήραν έτσι στη συνέχεια την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να κλείσουν τον Βόλο στα καρέ του, εμφανίζοντας όμως προβλήματα στη δημιουργία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η καλύτερή τους φάση για γκολ ήρθε από μία απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαντσίνι, που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά και την παρέμβαση του Κλέιμαν.


Ο Άρης έχασε και δύο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ με τον Ζερβίνιο στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν κατάφερε ούτε να ξαναμπεί ουσιαστικά στο ματς, με τον Βόλο να πανηγυρίζει στο τέλος τη νίκη και ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους “μεγάλους”, αφού νίκησε και την ΑΕΚ, ενώ πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”.
Οι “κίτρινοι” από την πλευρά τους, έχασαν κι άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν και την… ευφορία από τη νίκη επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι συνθέσεις στο Βόλος – Άρης

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Ουές – Τσοκάνης, Μπαριέντος – Πάουλο Φερνάντες, Μεθκίδα (64′ Ματίγια), Ντέλετιτς (70′ Πίρινεν) – Οζέγκοβιτς (85′ Κούτσιας).

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (46′ Ενκουλού), Μαζικού – Νταμπό (68′ Γκρέι), Ντιόπ (46′ Ματέο Γκαρσία) – Μαντσίνι, Μάνου Γκαρθία, Ιτούρμπε (79′ Καμάτσο) – Πάλμα (74′ Ζερβίνιο).

Πηγή: newsit.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook