Σπουδαία πρεμιέρα στη EuroLeague 2022/23 για τον Ολυμπιακό, που θριάμβευσε στη Βαρκελώνη (80-70) με ρεκόρ στις βολές και με πείσμα από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Καθοριστικός και MVP ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τέσσερα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε. Κι αν η αρχή σε βρίσκει στην έδρα μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, τότε τα πράγματα μοιάζουν ακόμη πιο ζόρικα. Η πρεμιέρα της EuroLeague 2022/23 βρήκε τον Ολυμπιακό στο Παλάου Μπλαουγκράνα, όμως αυτός ο Ολυμπιακός, μετά από την περσινή του πορεία, δεν φοβάται έδρες και αντιπάλους και το απέδειξε με τον θρίαμβο (80-70) που μοιάζει με μήνυμα σε όλη την Ευρώπη.

Με τον Σάσα Βεζένκοβ σημείο αναφοράς στην επίθεση, με τον Κώστα Σλούκα σπουδαίο δημιουργικά και με πάρα πολλούς να βοηθούν, από τον Αϊζέια Κάναν στο β’ μέρος μέχρι τους Τζόελ Μπόλομποϊ – Ταρίκ Μπλακ, με τον καταπληκτικό Άλεκ Πίτερς που συνυπήρξε σε σχήμα με δύο PF, αλλά και με τον killer Γιαννούλη Λαρεντζάκη που βομβάρδισε στην τέταρτη περίοδο από την περιφέρεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να αισθάνεται και ευχαριστημένος, αλλά και περήφανος για το δημιουργήμά του. Από αυτό το ρόστερ που δείχνει από πολύ νωρίς υπέροχη ισορροπία, από αυτή την ομάδα που βάζει και τις βολές (25/25, ρεκόρ συλλόγου στη διοργάνωση) και θα βελτιώσει στο πέρασμα των εβδομάδων και τα ποσοστά της από τρίποντο.

Sport24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook