Ο Βόλος βρέθηκε να χάνει μέσα στην έδρα του από τον Λεβαδειακό, αλλά έφερε… τούμπα το ματς, επικράτησε με 2-1 και διατηρήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τη νίκη του αυτή επί του Λεβαδειακού (2-1), ο Βόλος πέτυχε την 5η του νίκη στη Super League 1, μετά από οκτώ αγωνιστικές και έφτασε τους 17 βαθμούς, περνώντας προσωρινά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (+2 από την ΑΕΚ). Την ίδια στιγμή, οι Βοιωτοί του Γιάσμικο Βέλιτς συνεχίζουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στους 3 βαθμούς (στο +1 από τον ουραγό Ιωνικό).

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος ήταν γρήγορος, κάτι που ευνόησε να δημιουργηθούν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με τον Λεβαδειακό να είναι ελαφρώς πιο απειλητικός. Η ομάδα της Βοιωτίας ήταν αυτή που… χάρηκε πρώτη -αλλά όχι τελευταία- λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (53′). Ο Μουτίνιο με τρομερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας και 1-0 του Βόλου, για το 0-1.

Ο Βόλος ανέβασε… στροφές και κατάφερε να φτάσει άμεσα στην ανατροπή του σκορ και στη νίκη. Στο 62′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσοκάνης με διπλή προσπάθεια μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Έξι λεπτά μετά, ο Ντέλετις με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ για το τελικό 2-1.


Στο 87′ ο Λεβαδειακός έχασε απίστευτη ευκαιρία να πάρει το βαθμό. Ο Τσιριγώτης σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού σούταρε πάνω στον Εσκοβάλ! Στο 90+2′ ο Κώστας Μπράτσος αποβλήθηκε από τον διαιτητή, γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα. Αρχικά ο προπονητής του Βόλου κίτρινη κάρτα και ένα λεπτό τη δεύτερη με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook