Ο Βόλος βρέθηκε να χάνει μέσα στην έδρα του από τον Λεβαδειακό, αλλά έφερε… τούμπα το ματς, επικράτησε με 2-1 και διατηρήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τη νίκη του αυτή επί του Λεβαδειακού (2-1), ο Βόλος πέτυχε την 5η του νίκη στη Super League 1, μετά από οκτώ αγωνιστικές και έφτασε τους 17 βαθμούς, περνώντας προσωρινά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (+2 από την ΑΕΚ). Την ίδια στιγμή, οι Βοιωτοί του Γιάσμικο Βέλιτς συνεχίζουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στους 3 βαθμούς (στο +1 από τον ουραγό Ιωνικό).

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος ήταν γρήγορος, κάτι που ευνόησε να δημιουργηθούν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με τον Λεβαδειακό να είναι ελαφρώς πιο απειλητικός. Η ομάδα της Βοιωτίας ήταν αυτή που… χάρηκε πρώτη -αλλά όχι τελευταία- λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (53′). Ο Μουτίνιο με τρομερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας και 1-0 του Βόλου, για το 0-1.

Ο Βόλος ανέβασε… στροφές και κατάφερε να φτάσει άμεσα στην ανατροπή του σκορ και στη νίκη. Στο 62′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσοκάνης με διπλή προσπάθεια μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Έξι λεπτά μετά, ο Ντέλετις με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ για το τελικό 2-1.


Στο 87′ ο Λεβαδειακός έχασε απίστευτη ευκαιρία να πάρει το βαθμό. Ο Τσιριγώτης σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού σούταρε πάνω στον Εσκοβάλ! Στο 90+2′ ο Κώστας Μπράτσος αποβλήθηκε από τον διαιτητή, γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα. Αρχικά ο προπονητής του Βόλου κίτρινη κάρτα και ένα λεπτό τη δεύτερη με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις