Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε δύο φορές με τους Ροσέρο και Μπαλάν και κρατούσε ως το 90' στα χέρια του ένα πολύτιμο τρίποντο. Σε εκείνο το λεπτό ο Ντιουσέ με καταπληκτικό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε στον ΟΦΗ ένα υπερπολύτιμο βαθμό!

Σε ένα ματς γεμάτο φάσεις αλλά και με τέσσερα γκολ ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έμειναν στο 2-2. Δύο φορές προηγήθηκε ο ΠΑΣ αλλά δεν κράτησε το υπέρ του σκορ. Ήρωας για τον ΟΦΗ ο σκόρερ του 2-2, Ντιουσέ.

Πως ξεκίνησαν οι δύο αντίπαλοι
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε τον αγώνα με γκολκίπερ τον Πριόρ, άμυνα με Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκη και Κιάκο, άξονα με Καραχάλιο και Μπιλμπάο και πίσω από τον Ροσέρο τους Μορέιρα, Τζίμα και Παμλίδη.


Ο φιλοξενούμενος ΟΦΗ άρχισε τον αγώνα με γκολκίπερ τον Μανδά, άμυνα με Διαμαντή και Βούρο και στα δύο άκρα Μαρινάκη και Μπαλογιάννη. Κέντρο με Μεγιάδο, Περέα και Τοράλ πίσω από τον φορ Γκερέρο και στα δύο άκρα της επίθεσης τους Λάρσον και Ντίκο.

Ο ΠΑΣ βρήκε το γκολ αλλά το ημίχρονο ήταν ισορροπημένο
Στο α’ 45λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε από μία αμυντική αδράνεια του ΟΦΗ. Ωστόσο εάν δει κανείς το ημίχρονο μάλλον το πιο δίκαιο θα ήταν να τελειώσει στο 0-0 ή στο 1-1 βάσει ευκαιριών.

Στο 1ο λεπτό ο Ροσέρο είχε σουτ που αποκρούστηκε. Στο 9′ ο Μπαλογιάννης είχε ένα σουτ έξω και στο 14′ ο Παντελάκης μία κεφαλιά άουτ.


Στο 19′ ο ΠΑΣ σκόραρε. Ο Παμλίδης έβγαλε στον Μορέιρα και εκείνος έκανε σέντρα που όπως φάνηκε πέρασε από τρεις παίκτες του ΟΦΗ – παρότι όλοι έπεσαν για τάκλιν – διώξιμο της μπάλας – και μετά ο Ροσέρο σκόραρε.
Στο 26′ ο ΟΦΗ είχε φάση με κεφαλιά του Γκερέρο έξω. Οι Κρητικοί είχαν και δύο φάσεις με τον Περέα ωστόσο ο ΠΑΣ και βρήκε γκολ αλλά και ήταν και πιο καλός στη διαχείριση των φάσεων που δέχθηκε στα μετόπισθεν.

Ένα 2ο μέρος με τρία γκολ και 2-2
Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που σκόραρε στο 56′ με πολύ καλό τελείωμα του Τοράλ μετά από εξαιρετική επίθεση των Κρητικών και μπαλιά Γκερέρο. Ο Ροσέρο είχε χαμένο τετ α τετ μετά και ειδικότερα στο 60′.

Στο 76′ ο ΠΑΣ προηγήθηκε ξανά μετά από γύρισμα του Μπιλμπάο και πολύ καλό τελείωμα του Μπαλάν που είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα. Όμως ο ΟΦΗ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του… κουβέντα. Με μία σουτάρα του Ντιουσέ στο 90′ πήρε το πολύτιμο για εκείνον 2-2, έτσι όπως πήγε το ματς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας (74′ Μπαλάν), Μορέιρα (88′ Μπαγκαλιάνης), Ροσέρο και Παμλίδης (64′ Ριένστρα).

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής (80′ Γιαννούλης), Μαρινάκης (46′ Ντζου), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Περέα (80′ Καμάου), Τοράλ (71′ Ντιουσέ), Λάρσον, Ντίκο (30′ λ.τρ. Ντουρμισάι) και Γκερέρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook