Ο Στέφανος Τσιτσιπάς “κυριάρχησε” στον ημιτελικό κόντρα στον Εμίλ Ρουσουβουόρι και πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (6-2, 6-2) και την πρόκριση στον τελικό της Στοκχόλμης.

Επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του κόντρα στο Νο52 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 στον κόσμο) έκανε… περίπατο στον ημιτελικό και θα διεκδικήσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον τίτλο στο τουρνουά της Στοκχόλμης, κόντρα στον Ρούνε (Νο27).

Το παιχνίδι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο ματς και έκανε πρώτος μπρέικ στο τρίτο γκέιμ του αγώνα. Ο 24χρονος Φινλανδός “απάντησε” αμέσως, αλλά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πέτυχε νέο μπρέικ αμέσως μετά και βρήκε ένα τρίτο στο τέλος για να πάρει το πρώτο σετ με 6-2 για το 1-0 στο παιχνίδι.

Ακόμη πιο εύκολο ήταν το έργο του Τσιτσιπά στο δεύτερο σετ, αφού βρήκε ξανά το πρώτο μπρέικ στο ξεκίνημα και δεν έδωσε δικαίωμα στον Ρούνε να αντιδράσει στη συνέχεια. Αντίθετα ο ίδιος έκανε δεύτερο μπρέικ για να σερβίρει για το ματς, το οποίο κατέκτησε με νέο 6-2 στο δεύτερο σετ και 2-0 συνολικά.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook