Ο Παναιτωλικός αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Νίκαια μένοντας στο 1-1. Χωρίς νίκη συνεχίζει στο πρωτάθλημα ο Ιωνικός.

Ο Ιωνικός ήθελε διακαώς να σπάσει «το ρόδι» και να πετύχει την πρώτη του νίκη στη Super League. Από την άλλη ο Παναιτωλικός ήθελε να βάλει φρένο στα ανεπιτυχή αποτελέσματα και να επιστρέψει στις νίκες, με τις δυο ομάδες τελικά να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να φύγουν με το διπλό από τη Νίκαια.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό μετά από ωραίο πλασέ του Μάντζη.

Η ομάδα της Νίκαιας ήταν κυρίαρχη στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, φτάνοντας κοντά και σε δεύτερο τέρμα, με το σουτ του Σάκιτς όμως να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Στεργιάκη.

Ο Παναιτωλικός στη συνέχεια αντέδρασε, καταφέρνοντας να ισορροπήσει το ματς ενώ άγγιξε την ισοφάριση με τον Κολοβό, με το τελείωμα του Έλληνα εξτρέμ να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χουτετσιώτη.
Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Κολοβός, το κατάφερε ο Καρέλης ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα τον Χουτετσιώτη, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αναστασίου μπήκε με στόχο να κάνει την ανατροπή, απειλώντας αλλεπάλληλα την εστία του Χουτετιώτη.


Αρχικά με τον Ντουάρτε ο οποίος δοκίμασε ένα τρομερό σουτ, με τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Χουτετσιώτη, ενώ λίγο αργότερα ο Καρέλης έφτασε κοντά να διπλασιάσει τα τέρματα του και της ομάδας του αλλά το γυριστό του κατέληξε πάνω στον Έλληνα πορτιέρο.

Στο 79΄ ο Ιωνικός κόντρα στη ροή του αγώνα έφτασε μια ανάσα να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, αλλά το τελείωμα του Σεμπά ύστερα από στρώσιμο του Τσιγκρίνσκι κατέληξε ψηλά άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να αποδράσουν με τη νίκη από τη Νίκαια, αλλά το τελείωμα του Σενγκέλια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κατέληξε άουτ, με το τελικό 1-1 να αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα και για τις δυο ομάδες.


ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σόουζα (46′ Κάνιας), Τσιγκρίνσκι, Μύγας (86′ Αντούνες), Σάκιτς, Ρομαό, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν (55′ Μεντόσα), Ελευθερίαδης (56′ Σεμπά), Μάντζης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον (76′ Φλόρες), Κολοβός (83′ Νταγκό), Μόρσεϊ (89′ Σενγκέλια), Ντουάρτε, Καρέλης (89′ Πέδρο)

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook