Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε με ανατροπή ένα σημαντικό τρίποντο στους Ζωσιμάδες, καθώς επικράτησε του Αστέρα με 2-1 για τη 10η αγωνιστική της Super League, ενώ είχε κι ένα δοκάρι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την ανατροπή στους Ζωσιμάδες και πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο, επικρατώντας του Αστέρα με 2-1 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Ρεγκίς στο 47′, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 63′ με τον Μπάλαν, ενώ στο 72′ η κεφαλιά του Ροσέρο κατέληξε στο δοκάρι. Χρειάστηκε ακόμα μία από τις αλλαγές του Στάικου για να δώσει τη λύση, με τον Φοφανά να γυρίζει το παιχνίδι στο 76′.


Χωρίς μεγάλες στιγμές το πρώτο μέρος

Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες καλές φάσεις, με τον Αστέρα να έχει την κατοχή της μπάλας και τον ΠΑΣ Γιάννινα να μην καταφέρνει να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Ο ΠΑΣ ήταν ο πρώτος που απείλησε βέβαια, με τον Μπιλμπάο να δοκιμάζει στο 17′ το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα όμως, να περνάει άουτ.

Ο Αστέρας απάντησε στο 24′ με τον Τιλίκα, ο οποίος πέρασε τον Σόρια και από δύσκολη γωνία έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αθανασίου.

Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Ροσέρο λίγο έλειψε να βρει δίχτυα και να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους με ανάποδο ψαλίδι, όμως ο Τσιφτσής πετάχτηκε και μπλόκαρε.


Η διπλή αλλαγή του Στάικου έδωσε τη λύση και χάρισε το τρίποντο

Ο Αστέρας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ρεγκίς στα πρώτα δύο λεπτά του δεύτερου μέρους, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Αθανασίου, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Το παιχνίδι ωστόσο, άλλαξε μετά τις σωτήριες -όπως αποδείχθηκαν- αλλαγές του Στάικου, με τους Μπάλαν και Φοφανά που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο 61′ να πετυχαίνουν και τα γκολ.

Στο 63′ ο Μπάλαν, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, σκόραρε για το 1-1. Ο Ροσέρο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σόρια γύρισε και με πλασέ από κοντά ισοφάρισε. Στο 72′ μάλιστα, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με την κεφαλιά του Ροσέρο να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή.

Ό,τι δεν έκανε ο Κολομβιανός ωστόσο, στο 72′, το έκανε ο Φοφανά στο 76′, όταν μετά το γύρισμα του Μορέιρα ο Τσιφτσής έχασε την μπάλα, από κοντά εκείνος πλάσαρε για το 2-1.


ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος (55′ Λώλης), Μπιλμπάο, Μέντες, Ροσέρο (88′ Λιάσος), Παμλίδης (61′ Φοφανά), Εραμούσπε, Τζίμας (61′ Μπάλαν).

Αστέρας: Τσιφτσής, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκαρντάβσκι (64′ Ντομίνγκεθ), Στάνκο, Μουνάφο (83′ Ιγκλέσιας), Σίτο, Ρίτζις, Τιλίκα (35′ Ριέρα), Μπαρτόλο (46′ Μπενίτο).

Πηγή: sport24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook