Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και από τη Ναντ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και με το 2-0 στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή του παρουσία χωρίς νίκη και με μόλις δύο βαθμούς στον 7ο όμιλο.

Παρότι έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ και η Ναντ “χτύπησε” στο τέλος με τους Μοχάμεντ και Μπλας. Η γαλλική ομάδα πανηγύρισε έτσι τη νίκη, που της έδωσε τελικά και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League, αφού την ίδια ώρα η Καραμπάγκ έμεινε στο 1-1 με τη Φράιμπουργκ και θα συνεχίσει ως τρίτη στο Conference League.

Το παιχνίδι
Η Ναντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κέρδισε συνεχόμενα κόρνερ στα πρώτα λεπτά. Από ένα από αυτά μάλιστα, ο Γκεσάν πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ο βοηθός σήκωσε αμέσως τη σημαία του και το οφσάιντ επιβεβαιώθηκε και μέσα από το VAR.


Ο Ολυμπιακός άρχισε στη συνέχεια να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και με τους Ανδρούτσο και Μπόουλερ ιδιαίτερα δραστήριους από δεξιά, αύξησε την πίεση στη Ναντ. Στο 19′ έτσι ήρθε και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, με τον Ανδρούτσο να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Ελ Αραμπί να πιάνει καρφωτή κεφαλιά, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Λαφόν.

Το ίδιο συνέβη αμέσως μετά και με τον Μπόουλερ, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή ντρίμπλα μέσα στην περιοχή και σουτ με το δεξί, αλλά ο τερματοφύλακας της Ναντ απέκρουσε ξανά. Ο Λαφόν ήταν ο μόνος λόγος που δεν βρήκε ένα γκολ ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, αφού είπε “όχι” άλλη μία φορά στη συνέχεια, σε δυνατό σουτ του Καμαρά από μακριά.

Η Ναντ από την πλευρά της, “απείλησε” μόνο από ένα κόρνερ ξανά στο 45′, με τον Γκαναγκό να παίρνει την κεφαλιά, αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Οι δύο ομάδες πήγαν έτσι στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.


Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα ήταν πολύ χειρότερη, με τον ρυθμό να είναι χαμηλός και τις καλές στιγμές ελάχιστες. Ο Ολυμπιακός είχε τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία με ένα μακρινό σουτ του Κούντε που απέκρουσε με υπερένταση ξανά ο Λαφόν, ενώ η Ναντ κατάφερε να προηγηθεί ουσιαστικά από το… πουθενά.

Ένα κενό δεξιά στην άμυνα των Πειραιωτών, έδωσε τη δυνατότητα στον Μπλας να βγάλει ανενόχλητος μία σέντρα και να βρει τον Μοχάμεντ στην “καρδιά” της άμυνας των γηπεδούχων, για να πάρει αυτός την κεφαλιά και να σκοράρει από κοντά για το 1-0 στο ματς στο 79′.

Χωρίς κίνητρο ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια και μάλιστα δέχθηκε και δεύτερο γκολ, με εντυπωσιακή λόμπα του Μπαλς, που έκανε το 2-0 για τη γαλλική ομάδα, μετά από άψογη επιθετική ανάπτυξη.

Οι Πειραιώτες αποχαιρέτησαν έτσι το φετινό Europa League με μόλις δύο βαθμούς, αμφότερους με ισοπαλίες εκτός έδρας, ενώ η Ναντ από την πλευρά της προκρίθηκε στην επόμενη φάση, μετά το 1-1 στο Καραμπάγκ – Φράιμπουργκ.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook