Η Λαμία και ο Βόλος προσέφεραν γκολ και θέαμα στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League 1, με την ισοπαλία 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έψαξαν τη νίκη, αλλά έμειναν με τον ένα βαθμό, αφού ο Βόλος ισοφάρισε δύο φορές το προβάδισμα της Λαμίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10′ με τον Ντε Βισέντι να κλέβει την μπάλα από τον Νοκέρ και να σουτάρει έξω από την περιοχή για να νικήσει τον Κλέιμαν και να γράψει το 1-0 στο ματς. Η Λαμία συνέχισε μάλιστα να είναι πιο “απειλητική” αλλά ο Βόλος σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Πάολο Φερνάντες να αιφνιδιάζει τον Σαράνοφ στο 38′.

Το ισόπαλο σκορ δεν έμεινε όμως για πολύ, αφού αμέσως μετά, στο 39′, ο Τσιλούλης συνδυάστηκε με τον Σιμόν και αυτός γύρισε από δεξιά στον Νούνιες στην περιοχή, για να σκοράρει αυτός από κοντά το 2-1 στο ματς.

Παρά τον καλό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και των δύο ομάδων όμως, η αναμέτρηση κρίθηκε από το 56′, με μία “φωτοβολίδα” του Μπαριέντος που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Σαράνοφ για το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook