Ο ΠΑΟΚ έκανε “περίπατο” κόντρα στον Ιωνικό για τη 12η αγωνιστική της Super League 1 και πήρε εύκολη νίκη με 3-0, που τον φέρνει ξανά στο -2 από Ολυμπιακό και Βόλο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Με ιδιαίτερη ευστοχία από το πρώτο ημίχρονο και κορυφαίο τον Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” άνετα το ματς, με τον Φιλίπε Σοάρες να σκοράρει στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα και τους Ολιβέιρα, Αουγκούστο να “σφραγίζουν” από νωρίς το διπλό της ομάδας τους στη Νίκαια.


Το παιχνίδι
Ο Ιωνικός προσπάθησε να “πιέσει” ψηλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι “απείλησαν” όμως πρώτοι, με μία εξαιρετική αντεπίθεση στο 12ο λεπτό του αγώνα και τον Σάκιτς να σουτάρει από καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά τον Ίνγκασον να βάζει την προβολή και να “σώζει” την ομάδα του.

Ο Ιωνικός έχασε και τετ-α-τετ με τον Ελευθεριάδη να μην μπορεί να νικήσει τον Κοτάρσκι σε τετ-α-τετ, αλλά αμέσως μετά ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Κωνσταντέλιας και Ράφα Σοάρες συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο δεύτερος έκανε γύρισμα… μισό γκολ στον Φιλίπε Σοάρες για να πλασάρει σχεδόν σε κενή εστία για το 1-0 στο ματς.


Πριν προλάβει να αντιδράσει μάλιστα ο Ιωνικός, ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο γκολ, αφού από λάθος πάσα του Τσιγκρίνσκι στην άμυνα, η μπάλα έφθασε στον Ολιβέιρα, ο οποίος την έστρωσε έξω από την περιοχή και με τρομερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0 της ομάδας του στον αγώνα.

Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να ξεκινάει ακόμη πιο εντυπωσιακά το δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Λουτσέσκου έχασε αρχικά δύο καλές ευκαιρίες με Κωνσταντέλια και Ολιβέιρα, πριν σκοράρει τελικά ο Αουγκούστο στην αντεπίθεση.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μάλιστα, λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, αφού έκανε μία απίθανη ντρίμπλα “σομπρέρο” στον αντίπαλό του και σούταρε εντυπωσιακά, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Το γκολ ήρθε τελικά στο 57′, με τον Ζίβκοβιτς να βγάζει τον Αουγκούστο μόνο του απέναντι από τον Χουτεσιτώτη και τον Βραζιλιάνο να πλασάρει εύστοχα για το 3-0 στο ματς.


Ο ΠΑΟΚ έριξε στη συνέχεια ρυθμούς και ο Ιωνικός δεν κατάφερε να αντιδράσει, αφού πλην μιας ευκαιρίας με άστοχο πλασέ του Ιωαννίδη, δεν κατάφερε ουσιαστικά να “απειλήσει” με ένα δικό του γκολ.

Το 3-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους και οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, με εντυπωσιακό τρόπο, αφήνοντας την ομάδα της Νίκαιας στην τελευταία θέση της Super League 1, μαζί με τον Λεβαδειακό και ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις στο Ιωνικός – ΠΑΟΚ
Ιωνικός: Χουτεσιώτης – Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Ούγκο Σόουζα, Σάκιτς – Ρομαό (69’ Κάνιας), Φαντιγκά (83′ λ. τρ. Μασάς), Λοβέρα (69’ Μεντόσα) – Ελευθεριάδης (69’ Ιωαννίδης), Σεμπά (83′ Τσίμπσαχ), Μάντζης

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες (71’ Ελ Καντουρί) – Ντάγκλας Αουγκούστο (76’ Ντάντας), Άντρια Ζίβκοβιτς (85′ Κουαλιάτα), Κωνσταντέλιας (71’ Μπίσεσβαρ) – Ολιβέιρα (71’ Τόμας)

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook