Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν και κατά πόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ.

Έχουμε δει σε αρκετούς αγώνες και τουρνουά τον Νόβακ Τζόκοβιτς να τραυματίζεται αλλά να σφίγγει τα δόντια και να αγωνίζεται, παίρνοντας στο τέλος τις νίκες ή ακόμα και τον τίτλο της διοργάνωσης.

Υπάρχει πολύς κόσμος που θεωρεί πως ο Σέρβος χρησιμοποιεί αυτούς τους “τραυματισμούς” ώστε να σπάσει τον ρυθμό του αντιπάλου του, αν και είναι ο πιο ολοκληρωμένος τενίστας όλων των εποχών οπότε η λογική σε αυτό το επιχείρημα είναι απούσα.

Σε κάθε περίπτωση, είδαμε τον Ραφαέλ Ναδάλ να περιγράφει το ματς του Τέιλορ Φριτζ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς σαν “παράξενο” αναφέροντας πως ο Τζόκοβιτς του 5ου σετ έπαιζε κανονικά, ενώ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αμφιβάλλει για το αν και κατά πόσο ο Σέρβος θρύλος ήταν τραυματισμένος.

«Δεν είδα όλο το ματς. Ήταν αργά για μένα και κανονικά η ώρα που κοιμάμαι. Δεν έχω πολλές πληροφορίες για το έγινε. Άκουσα ότι ήταν τραυματισμένος. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι όντως τραυματίστηκε. Συμβαίνει σε όλους αυτό που έγινε και δεν σημαίνει ότι είναι τραυματισμένος» ανέφερε ο Στέφανος.

tennis24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook