Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο άνηκε ένα ημίχρονο σε κάθε ομάδα, ΗΠΑ και Ουαλία αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, και έμειναν πίσω από την Αγγλία σε παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ 2022.

Η πρώτη ισοπαλία στο Μουντιάλ 2022, μετά από τέσσερα παιχνίδια είναι γεγονός. ΗΠΑ και Ουαλία μετά από μια συγκλονιστική μονομαχία έμειναν ισόπαλες 1-1, σε ένα ματς με αρκετές συγκινήσεις.

Οι ΗΠΑ, ήταν ανώτερες στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους Ουαλούς, οι οποίοι μπήκαν νωθρά στην αναμέτρηση. Οι Αμερικανοί κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με εξαιρετικό πλασέ του Γουέα, θυμίζοντας αρκετά τον πατέρα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γκάρεθ Μπέιλ μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80′, με τον αρχηγό των Ουαλών να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, ένα αποτέλεσμα που αφήνει τις δυο ομάδες πίσω από την πρωτοπόρο του δεύτερου ομίλου Αγγλία, η οποία επικράτησε με 6-2 του Ιράν.

ΗΠΑ: Τέρνερ, Ντεστ (74′ Γέντλιν), Ζίμερμαν, Ριμ, Ρόμπινσον, Μούσα (74′ Ακόστα), Άνταμς, ΜακΚένι (66′ Αάρονσον), Γουεά (89′ Μόρις), Σάρτζεντ (74′ Ράιτ), Πούλισικ

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσι, Μέφαμ, Ροντόν, Ντέιβις, Ρόμπερτς, Αμπάντου (90+5′ Μορέλ), Ράμσεϊ, Γουίλιαμς (79′ Τζόνσον), Γουίλσον (90+3′ Τόμας), Μπέιλ, Τζέιμς (46′ Μουρ)

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook