Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος, έφυγε με το διπλό από το Ηράκλειο, παραμένοντας στην έβδομη θέση και βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τον ΟΦΗ.

Οι Βολιώτες πέτυχαν και τα δύο τους γκολ με τους Περέα (3′) και Δουβίκα (22′) στο πρώτο ημίχρονο πήραν και πήραν την έκτη νίκη της σεζόν, μένοντας στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 27 πόντους. Από την άλλη, ο ΟΦΗ υπέστη την έκτη διαδοχική ήττα του, παραμένοντας στην ενδέκατη θέση με 19 πόντους.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό με δυνατή κεφαλιά του Περέα, μετά από σέντρα του Ριένστρα. Οι Βολιώτες έκαναν το 0-2 στο 22′, με εξαιρετικό τελείωμα και ενέργεια του Δουβίκα, μετά από έξυπνη μπαλιά του Μπαρτόλο.

Στο 63′ ο ΟΦΗ εξαργύρωσε την προσπάθεια του στο δεύτεο ημίχρονο, με τον Καστάνιος να μειώνει σε 1-2 με κοντινή προβολή, μετά από γύρισμα του Στάρτζεον.

ΟΦΗ (5-3-2): Σωτηρίου, Κοροβέσης (62′ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Βαφέας (Σόουζα), Διαμαντής, Ουές, Ντε Γκούζμαν (61′ Γρίβας), Μεγιάδο, Στάικος, Στάρτζεον, Καστάνιος.

Βόλος (4-2-3-1): Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα (46′ Κιάκος), Τσοκάνης, Μαρτίνες (90+2′ Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο (66′ Σάντσες), Νίνης (76′ Σάντος), Περέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook