O Λιονέλ Μέσι κατάφερε όσα ονειρεύοταν σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας κατακτήσει την κορυφή .

Και όπως όλα δείχνουν πάει να καταρρίψει το ρεκόρ και στο Instagram.
Ο Λιονέλ Μέσι λίγ ώρα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έκανε μια ανάρτηση με το τρόπαιο του Μουντιάλ έχει ήδη 47.577.436 (και ανεβαίνει) likes.

Σύμφωνα με το punditarena, έφτασε τα 10 εκατομμύρια likes σε μόλις 39 λεπτά. Σύμφωνα με το tribuna τα 15 εκατομμύρια σε 2 ώρες. Κάτι που το καθιστά ως το πιο γρήγορο reach σε αυτό το επίπεδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Ο Μέσι, στην ανάρτησή του με τις φωτογραφίες έγραψε:
“ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Το ονειρεύτηκα τόσες πολλές φορές, το ήθελα τόσο πολύ που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.
Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, όλους όσοι με στηρίζουν και όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι οι Αργεντινοί, όταν αγωνιζόμαστε ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας.
Η αξία ανήκει σε αυτή την ομάδα, η οποία είναι πάνω από την ατομικότητα, είναι η δύναμη όλων μας που αγωνιζόμαστε για το ίδιο όνειρο που ήταν επίσης το όνειρο όλων των Αργεντινών.
Τα καταφέραμε”.

Με τους ρυθμούς που πηγαίνει, απειλεί- και για άλλους είναι θέμα χρόνου να συμβεί- το αυγό του Chris Godfrey από τον Ιανουάριο του 2019, που έχει 56,1 εκατομμύρια likes. Αυτό είναι το απόλυτο ρεκόρ στο Instagram. Τότε ο Christ Godfrey είχε καλέσει τον κόσμο να κάνουν like για να σπάσουν το (τότε) ρεκόρ της Kylie Jenner που ήταν 18 εκατομμύρια likes και με το παραπάνω

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook