Ο Αστέρας Τρίπολης δεν βρήκε το… δρόμο προς τα δίχτυα και έμεινε στη “λευκή” ισοπαλία 0-0 με το Βόλο, στη 14η αγωνιστική της Super League 1, η οποία και ξεκίνησε ξανά μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022.

Μετά και την απώλεια βαθμών του Άρη, ο Αστέρας Τρίπολης είχε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη 6άδα της βαθμολογίας, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στο Βόλο και έχασε με τη σειρά του δύο βαθμούς.

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο ματς και “πίεσαν” στο τέλος για να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Μπαρτόλο σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως και ο Ινγκλέσιας με ένα δυνατό σουτ, στην τελευταία καλή στιγμή της ομάδας του.


Ο Βόλος από την πλευρά του είχε τη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία του στο ματς με μία κεφαλιά του Νοκέρ στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο όμως και πάλι ο Αστέρας ήταν πιο “απειλητικός” και μάλιστα είχε δοκάρι μετά από γυριστή κεφαλιά του Μπενίτο και επέμβαση του Κλέιμαν. Το 0-0 ήταν έτσι το τελικό σκορ, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό στην επανέναρξη της Super League 1.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα (87’ Μπερτόλιο), Σίτο (65’ Γκαρτνάφσκι), Ριτζίς Κρέσπι (65’ Μπαράλες), Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ουές Αμπντούλ Ραχμάν, Σιέλης, Εσκοβάλ, Μεταξάς (67’ Πίρινεν), Μπαριέντος,. Μεθκίδα (79’ Ματίγια), Ντέλετιτς, Νόκαρ (72’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook