Σε νέο μήνυμα της η κόρη του Πελέ ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου για την περίθαλψη στον πατέρα της

Το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Αλμπερτ Αϊνστάιν» ευχαρίστησε η κόρη του Πελέ γιατί φροντίζει τον πατέρα της.

«Έχουμε πάντα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Ακόμα και το να περνάμε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, αντιλαμβανόμαστε το προνόμιο του να βρισκόμαστε σε ένα νοσοκομείο όπως το ‘’Άλμπερτ Άινσταϊν’’. Το να βλέπουμε τον μπαμπά μας να δέχεται τέτοια φροντίδα από αυτούς τους τόσο καλούς και ικανούς. Δεν περνάει ούτε στιγμή που να ξεχνάμε αυτό το προνόμιο», αναφέρει -αρχικά- η Κέλι Νασιμέντο και συνέχισε: «Ακόμα και σε στενόχωρες περιόδους, μπορούμε μόνο να είμαστε ευγνώμονες. Ευχαριστώ που είμαστε όλοι μαζί, ευχαριστώ για το δικό σας ενδιαφέρον, ευχαριστώ που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ, τώρα. Καλά Χριστούγεννα. Με πολλή υγεία, αγάπη, χαρά, γέλια και πάθος, τώρα και πάντα, για όλους σας. Ακόμα ένα βράδυ μαζί του», ανέφερε στο νέο μήνυμά της για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της.

Η ίδια, την Παρασκευή δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία αγκαλιάζει τον πατέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου με το μήνυμα: «Είμαστε ακόμα εδώ, αγωνιζόμενοι και με πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί». Η αδελφή της, Φλάβια Αράντες ντο Νασιμέντο, κοινοποίησε επίσης τη φωτογραφία, η οποία την έδειχνε να κοιμάται σε έναν καναπέ.

Κρίσιμες ώρες για τον Βραζιλιάνο θρύλο

Ο Πελέ νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο. Οι γιατροί είπαν αυτή την εβδομάδα ότι ο καρκίνος του Πελέ έχει προχωρήσει και ότι χρειάζεται φροντίδα που σχετίζεται με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook