Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν χαρούμενος με την πρόκριση του στα ημιτελικά του Australian Open αλλά και με την εμφάνιση του στον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης με τον Γίρι Λεχέτσκα.

Μετά το τέλος του προημιτελικού του Australian Open με τον Γίρι Λεχέτσκα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε μια σύντομη συνέντευξη μίλησε για την ηθοποιό Μάργκοτ Ρόμπι, την οποία θαυμάζει αλλά και τη φιλανθρωπική δραστηριότητά του, εκφράζοντας την επιθυμία να χτίσει ένα σχολείο στην πολιτεία της Βικτώρια στην Αυστραλία.

Ήταν μια καλή εμφάνιση, αισθάνθηκα διαφορετικά σήμερα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο στα τρία σετ, ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στο τουρνουα. Ο Γίρι άρχισε να παίζει πολύ καλά πρόσφατα, του εύχομαι τα καλύτερα.

Έπρεπε να διαχειριστώ τα χτυπήματα εδάφους, έπρεπε να δουλέψω σε αυτό. Ξέρω ότι στο τάι μπρέικ ήταν μια κρίσιμη στιγμή για το ποιος θα επιστρέψει. Ήταν η ευκαιρία μου να πάρω τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η εμπειρία μου μίλησε στο τριπλό μπρέικ πόιντ σε βάρος μου και έβγαλα σπαρτιάτικη αντίδραση», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για το πόσο ξεχωριστά νιώθει όταν παίζει στην Αυστραλία.

«Είναι σπουδαία χώρα, μου αρέσουν πολλά πράγματα εδώ. Η αγαπημένη μου ηθοποιός είναι από αυτή τη χώρα. Θα ήταν ωραίο να τη δω στην κερκίδα μια μέρα. Μιλάω για τη Μάργκοτ Ρόμπι. Ο κόσμος με καλωσορίζει θερμά. Μεγάλωσα σε παρόμοιες συνθήκες, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Το Αυστραλιανό είναι το Γκραν Σλαμ που νιώθω σαν να είμαι στην πατρίδα μου».

Στη συνέχεια ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για τις σκέψεις που έχει κάνει για να βοηθήσει παιδιά στη Βικτόρια.

«Πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι πολύ με τη φιλανθρωπία, θα ήθελα να χτίσουμε σχολείο, να διαθέσουμε πόρους στη Βικτόρια, που είναι η πατρίδα της εκπαίδευσης όπως διάβασα.

Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Είδα πόσο δύσκολο είναι για πολλά παιδιά να πάνε στο σχολείο και να λάβουν σωστή μόρφωση. Δεν έχουν όλα τα ίδια προνόμια. Θα ήθελα να δώσω μια βοήθεια στα παιδιά σε αυτή την πολιτεία. Αυτό σημαίνει η Αυστραλία για μένα», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook