Ο φετινός… σούπερ ήρωας του Παναθηναϊκού κι εκ των πρωταγωνιστών του ντέρμπι Σωκράτης Διούδης θέλει Κύπελλο και επιστροφή στην Ευρώπη!

Συνέντευξη στον Bwin-ΣΠΟΡ FM έδωσε ο γκολκίπερ του τριφυλλιού. Μεταξύ άλλων είπε για την πορεία και τους στόχους της ομάδας του:

Από το κακό ξεκίνημα, φτάσαμε στο σήμερα και τον Παναθηναϊκό να κάνει πορεία… πρωταθλητισμού, συνεχίζοντας παράλληλα το αήττητο σερί του μέσα στο 2021. Τί άλλαξε και μάλιστα σε τόσο μεγάλο βαθμό;

«Είναι καθαρά το ψυχολογικό κομμάτι, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Μετά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν είχαμε ένα τέτοιο θέμα, ψυχολογικό, που δεν είχαμε αποκτήσει μια ταυτότητα σαν ομάδα και δεν μπορούσαμε να πάρουμε εύκολα βαθμούς. Από την στιγμή που ήρθε ο καινούργιος προπονητής κι επέλεξε να ακολουθήσουμε το δικό του στυλ, με μια πιο σφιχτή άμυνα με λιγότερα ρίσκα, αρχίσαμε να παίρνουμε βαθμούς και να πιστεύουμε στην ομάδα αλλά και στους εαυτούς μας και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Σε κάθε ματς μπαίνουμε με ψυχολογία και νιώθουμε ότι θα είμαστε η ομάδα που θα πάρει τους τρεις πόντους».

Πλέον, είστε σε καλό φεγγάρι, έχετε καλύψει την μεγάλη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία και συμμετέχετε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ποιό είναι το «ταβάνι» σας και με τί θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της σεζόν;

«Δυστυχώς λόγω του άσχημου ξεκινήματος έχουμε μεγάλη διαφορικά από τον Ολυμπιακό, που έχει αποκτήσει ένα μεγάλο προβάδισμα. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα φέτος η 2η με την 4η θέση δεν έχουν ουσιαστική διαφορά. Βέβαια, παίζει μεγάλο ρόλο το γόητρο και στόχος μας είναι να πάρουμε την 2η θέση. Το πιο σημαντικό όμως είναι να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Αυτόν μπορούμε να τον διεκδικήσουμε μέσω του Κυπέλλου και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε τον τίτλο σε αυτό το ματς».

Μην ξεχνάμε ότι, από φέτος, ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει ξανά και στην Ευρώπη, μετά την τριετή τιμωρία του… Προφανώς δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο ειδικά από τους Έλληνες ή τους πιο «παλιούς» μέσα στην ομάδα…

«Όχι βέβαια δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν μέσα στην ομάδα! Αντιθέτως, είναι κάτι που λείπει από τον Σύλλογο, που δεν έχει συνηθίσει να απέχει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, είναι κάτι που λείπει και από τον κόσμο, από τους παίκτες κι όλοι θα κάνουμε τα πάντα να αγωνιζόμαστε από το καλοκαίρι ξανά στην Ευρώπη!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook