Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις on court δηλώσεις του αμέσως μετά την ιστορική άνοδο της Ελλάδας στο World Group I, ευχαρίστησε τους 12.937 φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, για να στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Φυσικά, o Στέφανος Τσιτσιπάς , αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας στο άμεσο μέλλον, ενώ χαρακτήρισε, αξέχαστη την εμπειρία του διημέρου (4-5/2).

Αναλυτικά όσα είπε:

“Εκτιμούμε πάρα πολύ ότι βρεθήκατε εδώ σήμερα, παρά τις άσχημες συνθήκες. Εκτιμούμε ότι ήρθατε να μας υποστηρίξετε σε αυτό το ιστορικό ραντεβού, γιατί θα βρεθούμε στην 1η κατηγορία μετά από πολλά χρόνια.
Θα μας μείνει αξέχαστο αυτό το ραντεβού στο ΟΑΚΑ. Έχω την ευκαιρία να παίζω σε μεγάλα στάδια σε όλο τον κόσμο, όμως σαν αυτό, δεν έχει.

Εύχομαι σε μερικά χρόνια, να μπορούμε να παίζουμε σε μεγάλα στάδια στην Αθήνα. Θέλουμε να παίξουμε εδώ σε έναν τελικό Davis Cup. Πιστεύω ότι αν γίνει, θα μας μείνει αξέχαστο.

Έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε μέσα στις καλύτερες χώρες του κόσμου και ο στόχος μας είναι η πρόκριση στο World Group. Μπορούμε να το παρομοιάσουμε εκείνο το τουρνουά, με το Μουντιάλ. Το Σεπτέμβριο, θα έχουμε την ευκαιρία μας να παλέψουμε για την πρόκριση”.

Πηγή: tennis24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook