«Ξεσάλωσε» το Twitter μετά το απίθανο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στα 8,41μ στο μίτινγκ του Λιέβεν, όπου σημείωσε την καλύτερη επίδοση παγκόσμια για το 2023.

Λίγες ώρες μετά την ακύρωση του πρώτου άλματος στα 8,40 στο Τορούν λόγω… χρώματος παπουτσιών, έδωσε τη δική του απάντηση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου και τους αποστόμωσε όλους.

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40μ. γιατί μπορώ να κάνω ένα ανάλογο όποτε θέλω», δήλωνε ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης και λίγο αργότερα, επιβεβαίωσε ότι είναι σε θέση να κάνει πράξη όσα υπόσχεται. Σε έναν από τους καλύτερους αγώνες της ζωής του, πήδηξε στα 8.31 μ., 8,34 μ., 8,37 μ. και 8,41 μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Τα φώτα στράφηκαν και πάλι πάνω του και το Twitter ξέσπασε υποκλινόμενο στις δυνατότητες του. Οι χρήστες αποθέωσαν τον Τεντόγλου για το ρεκόρ του και το hashtag με το όνομά του έγινε πρώτο trend.

«Αφού δεν σας άρεσε το 8,40 πάρτε 8,41. Είσαι μάγκας!» έγραψε ένας χρήστης του Twitter, «τον Μίλτο τον #Τεντογλου θα τον σέβεστε..Τον ΜΙΛΤΟ!!!!» σχολίασε ένας δεύτερος, «το μόνο που καταφέρατε ήταν να τον πεισμώσετε!! Ιπτάμενος #Τεντογλου για ακόμα μια φορά! 8,41 κ με «κανονικά» παπούτσια».

Ορισμένοι, δε, άρχισαν το τρολάρισμα προς την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου ζητώντας της να μεγαλώσει το σκάμα «γιατί αλλιώς θα έχουμε τραυματισμούς» και προειδοποιώντας της να μην ακυρώσει ξανά τον Μίλτο Τεντόγλου γιατί «μετά θα πάει και θα πηδήξει 9 μέτρα…».

Δείτε ορισμένα από τα tweets για τον Μίλτο Τεντόγλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook