Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος είχαν από ένα καλό ημίχρονο στο “Θ. Κολοκοτρώνης” αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο “τρίποντο”, μένοντας στο 1-1, στο ματς που άνοιξε την… αυλαία της 25ης αγωνιστικής στη Super League. Χάθηκε κάθε μαθηματική ελπίδα για είσοδο των φιλοξενούμενων στα play off.

Με αυτό το 1-1 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, ο Ατρόμητος ανέβηκε στους 29 βαθμούς και ετοιμάζεται να… καθαρίσει από τις αγωνιστικές του εκκρεμότητες, έχοντας μπροστά του το ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ (08.03), χωρίς όμως να μπορεί να προλάβει τα play off (ο Βόλος έχει 36 βαθμούς και δυο ματς μπροστά του). Οι Αρκάδες ανέβηκαν στους 25 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος είχε καλύτερη εικόνα από τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο και πήγε στα στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0, με τον Ρομπάιγ να ανοίγει στο σκορ στο 21′. Ένα τέρμα που αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά “μέτρησε”, αφού πήρε την… έγκριση του VAR (ο παίκτης καλυπτόταν από τον Άλβαρες).


Οι γηπεδούχοι δεν είχαν “μεγάλες” φάσεις στα καρέ του Γιαννιώτη, ενώ οι Περιστεριώτες είχαν μια ακόμα μεγάλη στιγμή στο 32′. Ο Κιάρτανσον βρέθηκε σε θέση τετ-ε-τετ με τον Παπαδόπουλο, με τον Έλληνα πορτιέρε να διώχνει εντυπωσιακά με τα πόδια.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε “δυνατά” στο δεύτερο μέρος και στο 51′ έφτασε στο 1-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζουκάνοβιτς έπιασε την κεφαλιά “ψαράκι” και νίκησε τον Γιαννιώτη. Οι δυο ομάδες διατήρησαν μια επιθετική εικόνα, δίνοντας πολύ καλό ρυθμό στο ματς, με τον Ατρόμητο να χάνει απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει στο 69′. Ο Καμαρά έπιασε καλό σουτ από την περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει την μπάλα στη συνέχεια αυτή να προσκρούει στο δοκάρι και να του… επιστρέφει!

Στο 82′ είχαμε μια.. ιδιαίτερη φάση, αφού ο Μπερτόγλιο έπεσε μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής Τσετσίλας έδωσε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην αντεπίθεση, ο Ατρόμητος “φώναξε” για χέρι του Τζουκάνοβιτς εκτός περιοχής, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook