Ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγες μέρες πήρε ακόμα μια νίκη με έξι γκολ, αυτή τη φορά επί του Λεβαδειακού.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 6-0 τον Λεβαδειακό για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League επιστρέφοντας ιδανικά στις επιτυχίες μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν έξι γκολ, όπως και πριν από δύο αγωνιστικές επί του Παναιτωλικού (13/02, 6-1). Σκόρερ οι Μπιέλ (2′, 49′), Ιν Μπομ (38′), Μπακαμπού (58′) και Κανός (56′, 58′).

Πως ξεκίνησαν
Ο Μίτσελ ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη κάτω απ’ τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας βρέθηκαν οι Ντόη και Μπα, ενώ στα άκρα οι Ραμόν αριστερά και Ανδρούτσος δεξιά. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέση οι Σαμασέκου και Ιν Μπομ. Μπροστά τους επιχείρησαν οι Φορτούνης απ΄τον άξονα, ενώ αριστερά βρέθηκε ο Μασούρας, δεξιά ο Μπιέλ και στην κορυφή ο Μπακαμπού.

O Λεβαδειακός παρατάχθηκε με τον Γκροφ στην εστία, τους Βήχο, Παζ, Τσάπρα και Ντεντάκη στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Χαμόντ και Μεχία. Ο Γιαννιώτας με τον Συμελίδη στα εξτρέμ ενώ ο Βράκας αγωνλιστηκε ως δεκάρι και ο Δούμτσιος στην κορυφή της επίθεσης.

Με φόρα Ολυμπιακός και Μπιέλ!
Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να σκοράρει μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε το ανοικτό γήπεδο που συνάντησε μπροστά του και με ωραίο αριστερό πλασέ στην απέναντι γωνία του Γκροφ έγραψε το 1-0! Ήταν το όγδοο γκολ του Μπιέλ στη σεζόν.

Σφυροκόπημα χωρίς γκολ
Στο 8′ ο Μπακαμπού άφησε ωραία με το στήθος στον Μασούρα ο ο οποίος σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, η μπάλα κύλησε συρτά και ο Γκροφ απέκρουσε. Στη συνέχεια της φάσης ο Μπιέλ, πέρασε στον Ανδρούτσο ο οποίος με γλυκιά σέντρα αναζήτησε ξανά τον Μασούρα, αλλά ο Ελληνας μέσος έστειλε την μπάλα με κεφαλιά πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Γκροφ. Στο 11′ ο Μπακαμπού πίεσε και έκλεψε απ’ τον Μεχία μπροστά απ’ την περιοχή του Λεβαδειακού. Ο Κογκολέζος φορ είδε την κίνηση του Φορτούνη σαν φορ και έσκαψε στην περιοχή. Ο Φορτούνης υποδέχτηκε την μπάλα και πλάσαρε πάνω απ’ τον Γκροφ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 15′ ο Ανδρούτσος έβγαλε μια ακόμη εύστοχη σέντρα από δεξιά, ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά “ψαράκι”, αλλά ο Γκροφ απέκρουσε!

Στο 23′ ο Γιαννιώτας σένταρε με ακρίβεια από δεξιά στο κεφάλι του Συμελίδη, εκείνος πήρε κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός στόχου. Δύο λεπτά αργότερα ο Φορτούνης έβγαλε εξαίσια σέντρα από δεξιά και έβγαλε τον Μασούρα απέναντι στον Γκροφ. Ο Έλληνας μέσος έπιασε απευθείας κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Γκροφ.

Στο 35′ ο Ντεντάκης βρήκε χώρο από δεξιά και έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή. Ο Συμελίδης έπιασε το γυριστό, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω απ’ την εστία του Πασχαλάκη. Στο 37′ ο Γιαννιώτας αυτή τη φορά από δεξιά, απέφυγε τον Ραμόν και σούταρε, αλλά ο Πασχαλάκης είχε τον έλεγχο της φάσης και μπλόκαρε.

To πρώτο του Ιν Μπομ στο Φάληρο!
Στο 38′ ο Φορτούνης ετέλεσε το κόρνερ από αριστερά στην απέναντι πλευρά και ο Ιν Μπομ απ΄τα όρια της μεγάλης περιοχής έπιασε το βολέ για το 2-0 του Ολυμπιακού! Ο Κορεάτης έφτασε τα δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Το προηγούμενο ήταν επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, εξίσου όμορφο!


Και πάλι φουριόζος ο Μπιέλ
Στο 49′ ο Τσάπρας δέχτηκε την μπάλα από δεξιά και γλίστρυσε. Ο Φορτούνης βρήκε την μπάλα μπροστά του και αφού την κύλησε για λίγα μέτρα πάσαρε ωραία για τον Μπιέλ, ο οποίος απέφυγε εξαιρετικά τον Γκροφ και σε κενή εστία πλάσαρε για το 3-0! Ο Μπιέλ ξεπέρασε με το δεύτερο του γκολ τον Ελ Αραμπί με εννέα γκολ.

Και το 4ο
Στο 57′ ο Μπιέλ πέρασε δύο παίκτες, έκανε το γύρισμα αλλά το πλασέ του Φορτούνη σταμάτησε στα σώματα. Η φάση γύρισε πίσω καθώς την ώρα του γυρίσματος η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τσάπρα του Λεβαδειακού την ώρα που στηριζόταν για τάκλιν. Μετά από on field review ο Περράκης έδωσε πέναλτι. Ο Μπακαμπού σκόραρε για τον Ολυμπιακό σημειώνοντας το 4-0!

Aνάσες και νέα πρόσωπα
Μίτσελ και Πετράκης προχώρησαν σε αλλαγές μετά το 59′. Μπακαμπού, Ιν Μπομ και Μπιέλ αποχώρησαν. Στις θέσεις τους οι Ελ Αραμπί, Κασάμι και Κανός. Για τον Λεβαδειακό Μεχία και Συμελίδης πέρασαν έξω, Περέιρα και Μπελμόντε στις θέσεις τους.

Στο 67′ ο Ραμόν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ελ Αραμπί με το κεφάλι μοίρασε στον Κασάμι, αλλά το βολέ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ! Στο 72′ οι Βαλμπουενά και Μπουτούτσι πέρασαν στο ματς, αποχώρησαν οι Μασούρας και Φορτούνης. Στο 82′ ο Μπουτούτσι έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ελ Αραμπί “έγλυψε” την μπάλα με το κεφαλι και την έστειλε στα δίκτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος.


H ώρα του Κανός
Δύο γκολ πέτυχε ο Σέρτζι Κανός στα τελευταία λεπτά για να διαμορφωθεί το τελικό 6-0. Στο 86′ ο Κανός πάσαρε κάθετα από δεξιά στον Βαλμπουενά και εκείνος του γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας των Βοιωτών. Ο Ισπανός σκόραρε με εύστοχο πλασέ για το 5-0! Στο 88′ ο Ανδρούτσος μοίρασε για τον Σέρτζι Κανός μέσα στην περιοχή και ο Ισπανός με απευθείας σουτ έγραψε το 6-0! Ο Κανός έφτασε τα τρία γκολ με τον Ολυμπιακό και το ματς ολοκληρώθηκε με πανηγυρικό τρόπο.

Ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια με το απαιτητικό ματς με την ΑΕΚ στην “OPAP Arena”. Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν τους 53 βαθμούς και περιμένουν τα αποτελέσματα Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Λεβαδειακός έμεινε τελευταίος με 14 βαθμούς και θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ.

Πηγή: novasports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook