Ο ΠΑΟΚ έδειξε για μια ακόμα φορά πως διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Λαμίας (5-1) και έδωσε χαρακτήρα “προπόνησης” στη ρεβάνς της Τούμπας, εξασφαλίζοντας στην ουσία -από το πρώτο ματς- την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για τρίτη σερί χρονιά και έκτη συνολικά τα τελευταία επτά χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ πήγε στην έδρα της Λαμίας για να “καθαρίσει” την πρόκριση από το πρώτο ματς και πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, κατάφερε να φτάσει στο γκολ! Στα 13” από την “σέντρα” Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς συνεργάστηκαν, με τον τελευταίο να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και τον Νάρεϊ να σκοράρει προ κενής εστίας, για το 0-1!


Για το υπόλοιπο του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος, με την Λαμία να έχει μόνο μια σημαντική φάση. Στο 16′ και μετά από αντεπίθεση και γύρισμα του Σλίβκα, ο Μαρτίνεθ σούταρε και η μπάλα κόντραρε στον Ίνγκασον και κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 0-2 στο 25′ με τον Κωνσταντέλια να σκοράρει με σουτ στην κίνηση, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες, για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, πριν “βγει” το πρώτο μέρος.


Η Λαμία δεν μπόρεσε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο να προβάλει αντίδραση στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, να χάνουν ευκαιρίες, αλλά και να σκοράρουν. Στο 62′ ο Αουγκούστο πήρε την μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και «κρέμασε» τον Γκαραβέλη με υπέροχο πλασέ για το 0-3. Πέντε λεπτά μετά, ο Μπράντον Τόμας δέχθηκε την κάθετη του Τάισον και νίκησε τον πορτιέρε των γηπεδούχων για το 0-4, ενώ στο 70′ ο Σάστρε πλάσαρε εύστοχα από κοντά για το 0-5.


Οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε αλλαγές, αλλά διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιτελικού (86′) η Λαμία πέτυχε το γκολ της… τιμής. Μετά από εκτέλεση φάουλ του και κεφαλιά του Μεδίνα, ο Κουλιεράκης δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Μαρτίνεθ έπιασε το σουτ και νίκησε τον Κοτάρσκι, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε ένα ακόμα γκολ στο 90+2 με τον Μεδίνα, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε, δίνοντας επιθετικό φάουλ στον Ντάντας.


Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook