Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 στην έδρα του ΝΠΣ Βόλος για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League 1, ολοκληρώνοντας με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ένα γκολ του Τόμας στο 31ο λεπτό του αγώνα, ήταν αρκετό για να φύγει ο ΠΑΟΚ με το διπλό από το Βόλο και να βρεθεί με… φόρα στα play off της Super League 1. Οι Θεσσαλοί αντίθετα, έμειναν πίσω από τον Άρη και θα ξεκινήσουν από την 6η θέση τις “μάχες” για τον τίτλο και την έξοδο στην Ευρώπη.

Tο παιχνίδι
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και “πίεσε” από την αρχή για ένα γκολ. Ο Νάρεϊ δεν μπόρεσε όμως να σπρώξει την μπάλα σε κενή εστία, με προβολή στο 6′, ενώ στο 15′, ο Ζίβκοβιτς αστόχησε μετά από ωραία κομπίνα σε φάουλ.


Δύο ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες έχασε ο Κωντσαντέλιας μέσα σε δύο λεπτά στη συνέχεια, καθώς είχε άσχημα τελειώματα σε αμφότερες τις φάσεις, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε τελικά να βρει το γκολ.

Στο 31ο λεπτό του αγώνα, ο Αουγκούστο έκανε εκπληκτική κάθετη πάσα στον Νάρεϊ και αυτός γύρισε ωραία στον Τόμας, που πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να ρίχνει το ρυθμό στο δεύτερο μέρος και να κρατάει μακριά από την εστία του το Βόλο, ο οποίος “απείλησε” μόνο με ένα φάουλ του Ντέλετιτς στο 59ο λεπτό του αγώνα.


Οι Θεσσαλονικείς είχαν από την πλευρά τους νέα χαμένη ευκαιρία με τον Κωνσταντέλια στο 65′ και δύο καλές στιγμές με Νάρεϊ και Αουγκούστο, οι οποίοι κόπηκαν την τελευταία στιγμή. Το σκορ δεν άλλαξε έτσι μέχρι τέλους και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα του Βόλου.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook