Μίμης Παπαϊωάννου: Το τελευταίο «αντίο» στη Νέα Φιλαδέλφεια με όλους τους σπουδαίους συμπαίκτες του -«Λύγισε» ο Αντωνιάδης (εικόνες&video)

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα, συγγενείς, φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ στον Μίμη Παπαϊωάννου, τον μεγάλο Έλληνα ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη σε ηλικία 81 ετών.
Η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου τελέστηκε στις 2 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Συγκινητική ήταν η παρουσία ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων στο λαϊκό προσκύνημα του «Μίμαρου», όπως έγραφαν τα σημειώματα που άφησε ο κόσμος.
Ο Κώστας Νεστορίδης, αγωνιστικός διόσκουρος του Παπαϊωάννου μπήκε υποβασταζόμενος στην εκκλησία και λύγισε πάνω από το φέρετρο του «αδερφού» του που έφυγε από τη ζωή στα 93α γενέθλια του ίδιου. Ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Βασίλης Δημητριάδης ήταν λίγες από τις παλιές δόξες της ΑΕΚ που έδωσαν το «παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, η σορός του Παπαϊωάννου έφτασε στο κοιμητήριο Μαρκοπούλου για την ταφή, η οποία οργανώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Από το πρωί πέρασαν από τη Νέα Φιλαδέλφεια συγγενείς, φίλοι, οπαδοί της Ένωσης και παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου για να αποχαιρετήσουν τον «αρχηγό των αρχηγών» της ΑΕΚ. Άφησαν στο φέρετρό του λάβαρα, σημαίες, σημειώματα και άλλα πράγματα που συνδέουν τον κόσμο με τον μύθο της ομάδας τους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Tα βλέμματα συγκέντρωσαν και η μεγάλη δόξη του Παναθηναϊκού Αντώνης Αντωνιάδης που αναφώνησε «Αχ ρε Μίμη» πάνω από το φέρετρό του, όπως και ο Νίκος Σαργκάνης που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην καριέρα του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1: «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο – Καλεσμένοι οι Θανάσης Πάτρας, Κώστας Τσουρός, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου
- ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Οι μουσικές της Λέσβου στην εκπομπή «Η παράδοσή μας σήμερα»
- «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο – Ένα μουσικό ταξίδι στην όμορφη Θεσσαλονίκη
- Η Μαρία Αθανασιάδου «κόβει» ανάσες με το outfit της στο γυμναστήριο
- Μαρία Ολυμπία: Σε δείπνο με φίλες της στο πιο ακριβό εστιατόριο του κόσμου (εικόνες&video)
- Αλέξης Τσίπρας: «Αυτούς τους δικαστές εμπιστευόμαστε» – Τι είπε για τον Ντογιάκο
- Άγιος Δημήτριος: Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στο εμπορικό κέντρο με τρείς τραυματίες
- Τουρκικές Αρχές για την επίθεση στο γραφείο της Ακσενέρ: Ο φύλακας της απέναντι οικοδομής πυροβόλησε… κλέφτες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook